Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac odobrio

D. Strauss-Kahnu odobrili obranu sa slobode, jamčevina 6 mil. dolara

Dominique Strauss-Kahn
AFP
20.05.2011.
u 08:18

Naoružani stražari brinut će se o tome da ne pobjegne iz apartmana na Manhattanu

Sudac Vrhovnog suda prihvatio je zahtjev bivšeg čelnog čovjeka MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna da se brani sa slobode uz jamčevinu od milijun dolara u gotovini, prenosi Associated press.

Pritvoreni bivši čelnik MMF-a morat će uz to priložiti i pet milijuna dolara u obveznicama kao dodatno jamstvo.

Osim jamčevine, da Strauss-Kahn ne pobjegne iz apartmana na Manhattanu u kojem će biti smješten, brinut će se naoružani stražari. 

Tijekom saslušanja na Vrhovnom sudu potporu su Strauss-Kahnu došle dati supruga i kći.

Strauss-Kahn, 62-godišnji bankar i diplomat, od subote kada je uhićen pod optužbom da je seksualno napastovao sobaricu u jednom hotelu nalazio se u pritvoru jednog od najozloglašenijih zatvora Rikers Island u New Yorku.

Komentara 22

OB
-obrisani-
09:19 20.05.2011.

je kan-ovaj oralni seks sa azilantkinjom i muslimankom od 32 godine koja usput ima kcer staru 15 godina??????????? iz gvineje u africi-koja je preko trece zemlje dosla u ameriku kao azilantkinja, stanuje u iznajmljenoj zgradi, gdje stanuju iskljucivo ovi bokci sa HIV-pozitivan u najsiromasnijem dijelu njujorka, imala je dobrovoljan ili prisilan oralni seks sa kanom, meni tu nije nista vise jasno, ona je jaka zena i mogla je kana oborit ili srusit, mogla ga je odgurnot, a sve to nije napravila-a zasto to nije ni pokusala napravit jer je jaka zena???????????- ovaj kan je opet bio glupan i spleos e sa jednom afrikankom, znaci da je kan prcao i imao oralni ili pravi seks uvijek gdje je bio-sad bu po nasem nayebo i to po 6 tocaka, usput on je na slobodi ali osiguranje koje ga cuva i pazi svaki njegov pokret mora sam platiti iz vlastitog djepa hehehehehehe kan zakaj nisu uzeo svoju zenu koja je za svoje godine ljepotica za ovu afrikanku, ko ih je vidio na tv mogaos e i sam u to uvjerit.

RE
@rea
09:59 20.05.2011.

Francuska odahnula. Ipak je lakše organizirati obranu na slobodi (kakvoj, takvoj) nego li iz zatvora.

Avatar drug tito
drug tito
09:18 20.05.2011.

Kakva je to sloboda kad si zatvoren sam u apartmanu ispred kojeg su naoružani čuvari?! Možda bi mu bilo bolje da je u običnom zatvoru, barem bi se malo spustio među stvaran svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije