Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNI SKUP

D. Kosor: Program Kukuriku koalicije je "program bajki"

Darinko Kosor
Goran Kovačić/PIXSELL
21.09.2011.
u 20:37

Predsjednik HSLS-a uvjeren je da Hrvatsku iz krize mogu izvući mali i srednji poduzetnici.

- Na predstojećim parlamentarnim izborima svi zajedno kao građani odlučujemo da li u Hrvatskoj želimo promjene ili ne, kazao je večeras u Rijeci prvi čovjek HSLS-a Darinko Kosor gdje je na stranačkom skupu predstavio Čedomira Dundovića, nositelja HSLS-ove liste za 8. izbornu jedinicu.

- Puno se posljednijh mjeseci govori o krivici politiičkih stranaka i političkih lidera. Da, stranke i lideri su krivi, ali i građani su krivi, odlučju kakavu će vlast imati, sada imaju mogućnost ispraviti svoje greške. Predsjednica Vlade govori da je kriza završila, da nam je super, ali da sada provedemo anketu, pokazala bi da sto posto građana kaže kako im je loše. - poručio je Kosor i zapitao kome je to onda bolje. Zato treba ići u promjene, one nam trebaju, zaključio je istakavši kako HSLS ima ljude i modele za izalazak iz krize u razumnom roku.

HSLS-ov cilj ulaska u EU je povećanje broja radnih mjesta privlačenjem investicija i bolji život građana. Jeftinim političkim trikovima Kosor drži i pozdravljanje optuženih hrvatskih generala koje predstavnici Vlade, veli, nemaju pravo podzravljati. Tako se, kaže, skreće pozornost s ključnih tema, gospodarstva, a kao dobrovoljac u Domovinskom ratu mogu reći da je od svih ministara u Vladi samo jedan bio u ratu. Novi patriotizam trebala bi biti odluka da se minimalna plaća s 2200 kuna podigne na 3 tisuće kuna smanjenjem nameta na plaće.

Predsjednik HSLS-a uvjeren je da Hrvatsku iz krize mogu izvući mali i srednji poduzetnici, bez njih, ističe, nema oporavka. oni su okosnica i budućnost hrvatskog gospodarstva. Spreman kritizirati i lijeve i desne, Kosor je kazao kako ni u Rijeci "ne cvjetaju ruže", podsjetivši kako je HSLS prije dva tjedna upravo tu podigao "spomenik" propalim riječkim tvrtkama. Program najveće opozicijske koalicije nazvao je "programom bajki" poručivši kako treba pomoći kreatvinim pojedincima, poduzetnicima.

- Ježim se od ideje državnog kapitalizma kakvog nam nudi lijeva opcija - kazao je Kosor i podsjetio na davno izrečenu poruku Vlade Gotovca - "Vratimo pokradenu Hrvatsku hrvatskom narodu". Danas imamo još više za vratiti što je pokradeno u osam godina, kazao je Kosor.

Ključne riječi

Komentara 13

SH
shushnjindzha
22:56 21.09.2011.

jaco od..ebi, i milanovića povedi

OB
-obrisani-
23:09 21.09.2011.

program kukuriku koalicije je kako bi branko duric duro kazao\"kukuriku mappet schow 1 deo\"

DU
Deleted user
21:44 21.09.2011.

Koja bajka? Ja sam taj reciklirani otpad pročitao tri puta i još uvijek ne mogu unutra pronači program. Ugrubo radi se o izlizanoj mješavini dobrih želja, izjava šta bi trebalo i političkih parola. Baš ništa konkretno, prenarasli promotivni pamflet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije