Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška Čehoku

D. Kosor: Korušec sigurno neće biti zastupnik u Saboru

kosor
Patrik Macek/PIXSELL
15.07.2010.
u 21:42

- Ili će Đurđa Adlešič aktivirati svoj mandat ili će HSLS tražiti svoj mandat natrag i postaviti svoga zamjenskog zastupnika u Saboru, rekao je predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

- Antun Korušec sigurno neće biti zastupnik u Saboru jer će ili Đurđa Adlešič aktivirati svoj mandat ili će HSLS tražiti svoj mandat natrag i postaviti svoga zamjenskog zastupnika, rekao je večeras u Varaždinu predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Varaždinski haeselesovci neće izlaziti iz stranke, ali će podržavati Ivana Čehoka kao gradonačelnika.

Komentara 4

UL
ultima
09:51 16.07.2010.

Sve ovakove tragikomedije su neizbježiva posljedica sadašnjeg izbornog sistema koji favorizira moć stranačkih organizacija na uštrb glasača. Svaka čast ideji proporcionalne zastupljenosti, ali demokracija se sastoji u tome da zastupnici zastupaju svoje glasače, a ne samo svoje stranačke interese. II da su odgovorni i onima koji su ih izabrali, a ne samo stranci. Sadašnji nam je sistem u tom pogledu nesumnjivo najlošiji od svih koje smo od osamostaljenja imali.

OB
-obrisani-
14:30 16.07.2010.

Baš me zanima što će na kraju ispasti oko ovog saborskog mandata. Zna li itko ima li HSLS realno uporište za ovakav zahtjev?

GR
Gradinar
22:07 16.07.2010.

Uz dužno poštovanje, ovaj Kosor meni po svemu izgleda kao izrazito frustriran i nesređen tip. Način na koji komunicira, ukočenost lica, automatski osmijeh i mrtav pogled, sasvim su legičan predtekst riječima i djelima. Sve skupa vrlo jadna figura na političkoj sceni i dostojan grobar HSLS-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije