Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dorh nema novca
Povratak na članak

Cvitan: Dugujemo 8,4 milijuna kn vještacima, mogli bi nam početi otkazivati

Jedan nas je vještak pismom zamolio da mu platimo barem PDV koji je sam uplatio u svibnju, kazao je Cvitan

Komentari 5

MR
Mrzim_registraciju
17:22 30.09.2014.

Što hoće ovaj kriminalac i glavni štićenik kriminala kao i Bajić? Još novca? Kako da ne. Što se čeka s uhićenjem Linića, tu se dokazi vrte na Youtubeu, pa mu ni to nije dovoljno?

VL
DU
Deleted user
17:48 30.09.2014.

Gdje mačke nema štakori i miševi kolo vode...Hrvatskoj treba nova i bolja politička vlast koja će bez ideoloških barijera znati čvrsto,hrabro i ne dvosmisleno reći lopov je lopov i pošten čovjek je pošten čovjek ,uređujući tako cijelu državu i sustav vrijednosti u društvu.Posljedica,brzo će se napuniti državna blagajna za isplatu onih koji zaista rade i svojim radom doprinose razvoju i napretku hrvatskog društva...

VL
MC
mcmarko
17:56 30.09.2014.

E moj cvitane jabuko sa grane. Tko vas ne zna u pravosuđu skupo bi vas platio. Sve vas. Što nemate novca? Što pričaš? Prošli tjedan nam je došla čestitka suda za plaćanje sudskog vještačenja međa (od ovlaštenog inž. geodezije) i panjeva u šumi (sudski vještak za šumarstvo) u iznosu od bijednih 7500 kuna. Ono što je bitno da se šumska krađa dogodila 2002. godine. I što sada imaš za reći. Na početku procesa je DO imao sve te podatke i na kraju je odustao od kaznenog progona, nakupca drvokradice i šumarskog tehničara drvokradice koji i dalje radi u šumariji. O čemu pričaš? O kakvom manjku kadrova? Ovako nesposobnih kao ovo dvoje iz moje priče? Užas. I ljudi puše takve priče. Strašno koliko nesposobnosti i podilaženja kriminalcima. Strašno. I onda britanci pišu da od muke pijemo rakiju. Cvitane, hrvatski građani nemaju ni za rakiju jer ne oduzimate onima kojima morate. sanader, čobanković, vidošević, pašalić, mamić...

VL
NV
novo vriijeme
18:01 30.09.2014.

Neka DORH pohvata sve te državne lopove koje drži u ladicama i bit će milijardi sve. Primjerice zašto nisu protresli javnu nabavu u najvećoj vreći novca u državi zdravstvu, nego im EU šalje dopise. Pa i tada samo se poništee natječaju, SDP ne sankcionira ministra, a HDZ pođe korak naprijed pa Rajko Ostojić doživi ovacije HDZ-ovih doktora za izvanrednu "stručnost", kakva sramota za tu stranku.

VL
Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
07:50 03.10.2014.

Ni DORH ni MUP ništa ne rade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.