Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Cvik: Ruža Tomašić optužila me zbog ministarskog mjesta

- Ruža Tomašić tada je bila u jeku predizborne kampanje i tu je obitelj iskoristila za promidžbu. Doznao sam da im je posudila novac i tu pozajmicu iskoristila je da bi Želita govorila protiv mene - kazao je Cvik.

Komentari 8

SO
Somelier
12:25 17.02.2010.

\"Ruža Tomašić optužila me zbog ministarskog mjesta\" Samo napušeni mogu to povjerovati. A gdje su sve one jurnjave za poštenim dilerom a i bježanje iz policijskoga auta.Jadno ovakovoga šta pisati.

VL
OB
-obrisani-
16:01 17.02.2010.

ovi cvik cmizdri ko neki balavac,a ća je činija zlo ako se sad u pržunu ne osića lipo

VL
IN
Internet.
11:57 17.02.2010.

o ona Želita koja je, zabunom, pred kamerama po izlasku iz sudnice pitala tužiteljicu jesam li dobro rekla kako smo se dogovorile ?

VL
MI
mitar
12:14 17.02.2010.

Do kada ce trajati ova farsa od sudjenja i koliko ce to kostati vase poreske obveznike?Cinjenica je da je kriv i tacka.

VL
ST
starceda
12:29 17.02.2010.

Droga i trgovina s njom je najveće zlo s kojim se Hrvatska suočava desetljećima,odnosi najviše mladih života i uništava hrvatske obitelji.Umjesto brzih i učinkovitih velikih akcija uhićenja i suđenja,sudovi mjesecima odugovlače te procese.Na kraju ispadne oslobađanje od krivnje ili minimalnaa kazna.Ruža Tomašić je od rijetkih zastupnika u Hrvatskom saboru koja je smogla hrabrost o ovom zlu na Korčuli i šire otvoreno progovoriti da se tome stane na kraj.Nažalost nije dobila podršku niti u HSP od čelnika stranke.Na kraju bi mogla ispasti krivac za lažno svjedočenje.

VL
ZA
zagorec55
12:44 17.02.2010.

tko ih uopče želi razotkriti?trag novca,oduzimanje imovine,jednostavne školske stvari-ali ne plačanje TV pretplate donosi sudsku zabranu! dilerska pravna država

VL
LU
lužnjak
20:38 17.02.2010.

GDJE STE RODITELJI čija su djeca (pa i u ime tuđe djece) navučena, ili su iz neznajnem poklekla u lavirint najvećeg suvremenog zla? GDJE STE RODITELJI (PA I SVI ONI IZ PREDOSTROŽNOSTI), DA PLJUNETE NA OVAKVA OČITOVANJA. Nije zgazila svojusvoju čast, uzdizanu u tuđini, za ukletu tamo neku izmišljenu, stolicu.

VL
LU
lužnjak
23:37 17.02.2010.

Točno nosi, dobar natpis, baš kako treba. IZA - \"BRAVE\" 100godina. Iza te stupice morao bi se sjetiti za sva osinja gnijezda, a na savjesti kod leganja i ustajanja, da se ne može osloboditi uništene mladeži, preko koje bi osjećao svoj pakao, od trule dobiti. Takvima sve oduzeti i uložiti u žrtve i njihove uništene obitelji, za popravak i povratak u normalne životne tokove koji su stradali, zbog novostvorene gamadi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.