Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvjetnica
Povratak na članak

Svečanostima diljem zemlje počelo slavlje Velikog tjedna

U Sisku se tradicionalno održava scenski prikaz Kristove muke pod nazivom "Pasija – Put ljubavi" u kojem sudjeluje više stotina glumaca

Komentari 14

Avatar emilsalis
emilsalis
13:18 29.03.2015.

Kuda ide ovaj svet? Pitanje koje astronomi postavljaju jedni drugima kad registruju neke nepravilnosti u kretanju Zemlje.

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:48 29.03.2015.

Ala je lep ovaj svjet, tu je potok tamo cvjet

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
14:59 29.03.2015.

Počelo je, počelo...ludilooom ...Kristos se rodi !!! Najava potencijalne nesreće koja bi svakog normalnog čoveka prestravila i učinila nesrećnim. Proslavu lansiraju patološki slučajevi sa kapicama, valjda u nedostatku zdravog razuma ili prosto iz želje da ih neko pita: A štaA šta vi to slavite? Naravno, tada oni dobijaju svojih 10 minuta slave i nečije pažnje.Kristos se rodi...Dovoljno za dijagnozu....

VL
OR
orehnjaca
15:05 29.03.2015.

Na veliki blagdan Cvjetnice jedva pronadjoh clanak o tome! Sramota! Koji postotak Katolika je u Hrvatskoj?!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.