Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavljaju se
Povratak na članak

Curice u uništenom autu plakale i gledale kako im majka umire

Djevojčice u dobi od četiri i osam godina imaju nekoliko prijeloma kostiju

Komentari 13

JU
jujo
21:19 28.11.2014.

Pazite dobro kada su djeca u autu vozite polako !!!!!

VL
Avatar comandante
comandante
20:48 28.11.2014.

polako, vozis djecu, mokro je....

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:33 28.11.2014.

stvarno se naježiš čitajući

VL
LE
leykam
07:44 29.11.2014.

Ali ovaj bus izgleda da je za muzej !! I u takvome se voze djeca!!

VL
AC
acer
21:09 28.11.2014.

Molim vas, petak je, ovo ne može biti top vijest. Počivala u miru žena.

VL
MI
miso
21:48 28.11.2014.

Sućut svima pogođenima ovom nesrećom. Kolika je naša krivica u ovome? Zašto žena te djece na sjedi doma i čuva svoje i naše anđele? Pitam se i grize me savjet da društo nije načinilo ono što je trebalo.

VL
Avatar mg940
mg940
08:23 29.11.2014.

ZET ovi vozači inače paze, u to se uvjerim svaki dan više puta. U ovom slučaju, neznam podletjela pod bus vjerojatno.

VL
SL
slado
22:12 01.12.2014.

Cijeli dan razmisljam o vasoj netocnoj izjavi na osnovi ove tragedije? Dali načelnica Općine Viškovo Sanja Udović skuplja pojene netocnom izjavom . U obližnjim su Saršonima podstanari. I upravo se zbog toga obratio jučer za pomoć načelnici Općine Viškovo Sanjii Udović. . Obitelj pokojne Jasmine Erdemovic ne zive na Sarsonima nego na Viskovu i suprug pokojne Jasmine nije trazijo nikakvu pomoc od nacelnice Sanje Udovic. Suprug je pitao nacelnicu dali grobno mjesto moze platiti u dvije tri rate. Receno mu je da moze ali mora otici do javnog biljeznika i ovjeriti bjanko mjenicu ili zaduznicu i tako mu mogu jedino izac u susret. Zahvalijo se i otisli smo. Cijeloj obitelji je zao sto je odma izjavila da je od nje zatrazena pomoc. Clan sam obitelji i zelim demantirati njenu netocnu izjavu... draga nacelnice obitelj od vas nije trazila nikakvu pomoc, nego samo da izadete u susret obitelji kod placanja pokopa pokohnice

VL
CH
chemica
22:46 28.11.2014.

Sva sreća da je naletjela na autobus. Kad je već promašila banderu, bar da ne bude mrtvih u nekakvoj peglici ili ticu. Da ne stradavaju nevini. Iz kojeg god da je razloga ludovala po mokroj cesti. Vidio sam jednog sličnog pacijenta. Silazi niz brijeg, BMW stražnji pogon, mokra cesta. U zavoju prokliže i stražnji kraj prelazi na moju stranu. Stanem na vrijeme, a on se grohotom smije! Srce mi stalo od straha, a njemu zabavno! Eto, zato nemam ni jedne jedine lijepe ili sažalne riječi za takav tip bolesnika za volanom. Po mokroj cesti...Do trideset pete bi i najgluplji među nama morali shvatiti ili naučiti na teži način, na vlastitoj koži kakvu opasnost predstavlja mokra cesta. Ova nije bila te sreće. Ubila je sebe, ugrozila je vlastitu djecu...Kakvih sve likova ima među nama...

VL
Avatar H/S/P
H/S/P
06:14 29.11.2014.

Zalosno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.