Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijana Čuljak:

Čuljak: Nisam potpisala ugovor o tajnom partnerstvu u Core Mediji

dijana čuljak (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
18.12.2012.
u 13:04

Neke sam stvari za Šelebaja potpisivala, ali nesvjesno jer sam u njega do prije godinu i pol dana imala bezgranično povjerenje, rekla je Dijana Čuljak

– Nisam imala nikakve veze s poslovanjem Core Medie, posebno ne što se tiče financija. Nikakav ugovor o tajnom partnerstvu u Core Mediji nisam vidjela niti sam ga svjesno potpisala. Neke sam stvari za Šelebaja potpisivala, ali nesvjesno jer sam u njega do prije godinu i pol dana imala bezgranično povjerenje – svjedočila je tako novinarka i urednica Dijana Čuljak na zagrebačkom Županijskom sudu na suđenju Siniši Svilanu, bivšem uredniku programa Nove TV, kojeg se tereti da je od bivšeg supruga Dijane Čuljak Vladimira Šelebaja, vlasnika producentske kuće Core Media, uzeo mito kako bi na na program te privatne televizije uvrstio nekoliko emisija vanjske produkcije. Osim što je opovrgnula da je bila tajna partnerica u tvrtki bivšeg supruga, rekla je da nikada nije prisustvovala poslovnim sastancima sa suradnicima Core Medije.

– Bilo je situacija kada smo suprug i ja sjedili na kavi pa je netko došao od njegovih suradnika, ali ja bih se tada prebacila za drugi stol sa svojim društvom – rekla je dodajući da ne zna zašto ostali svjedoci tvrde da je bila na sastancima Core Medije, odnosno da je poput Hloverke Novak Srzić radila za tu producentsku tvrtku.

Što se tiče okrivljenog Svilana, s njim, rekla je, nikada nije bila čak ni u kolegijalnim odnosima, a kamoli poslovnim ili prijateljskim.

– Razlog tome je što je prije 15 godina Svilan na OTV- u objavio o meni prilog s nizom netočnih informacija čije su se teze zatim godinama povlačile. Nikad nisam krila što o njemu mislim. Ne znam kakva je priroda odnosa bila s njim i Šelebajem, niti s Edvinom Softićem koji je bio moj vrlo blizak prijatelj. Poznato mi je samo da se Softić predstavljao kao vrlo blizak Svilanu. Na Novoj TV Softić je bio jako dobar i s Ivom Gačić, direktoricom Informativnog programa, i s jednim direktorom – izjavila je Dijana Čuljak u svom jednosatnom svjedočenju.

– Softić laže kada kaže da smo Šelebaj i ja rekli da Svilanu treba dati tisuću eura kako bi stavio emisiju na Novu TV – svjedočila je Čuljak.

Hloverka Novak Srzić, koja je također trebala svjedočiti, nije se pojavila na sudu, navodno zbog bolesti.

>> 'Honorar za emisiju U sridu isplaćivao mi je na ruke Šelebaj'

Ključne riječi

Komentara 9

DI
Dipling
14:11 18.12.2012.

siniša siniša vidiš kako nije dobro raditi zlo ljudima sjećam se tvojih voditeljski vrijeđanja i izrugivanja tompsonu a svako normalan zna da se ti nemožeš nositi s tompsonom pa si ga izvrgavao ruglu a i sve hrvatsko si nipodaštavao i mogu ti reći da mi je drago da su te ukebali marginalac dobio priliku da bude velik pa svatio da je sanader sve ovo si zaslužio ali pitam se da li te je sram

RO
robinhood123
14:12 18.12.2012.

ako to sudac "popuši" onda zbogom državo.

KE
Kex
14:07 18.12.2012.

ako ju ova izjava oslobodi na sudu molim da svi koji su ikad potpisali ugovor i izvukli deblji kraj odu na sud i tvrde kako su ga "nesvjesno potpisali" banka pljeni kucu - "dragi sudac, ja sam nesto kod njih potpisao ali nesvjesno jer sam imao u njih beskonacno povjerenje, tamo je nesto pisalo o promjenjivim kamatama itd. al nisam mislio da je to lose za mene" :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije