Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živ i zdrav

Čudo u Brazilu: Mladiću iz lubanje izvukli dva metra dugu šipku

lubanja
Bolnica Miguel Couto
17.08.2012.
u 17:57

Operacija je trajala oko pet sati, a mladom građevinskom radniku šipka je probila lubanju u Rio de Janeiru.

Pukom srećom i pribranim liječničkim radom 24-godišnji građevinski radnik iz Brazila još je uvijek živ iako mu je lubanju probila šipka duga oko dva metra. Mladi Eduardo Leite, pišu svjetski mediji, lucidan je i osjeća se dobro. 

Mladić je bio na gradilištu kada je s petog kata zgrade u izgradnji pala šipka. Probila je zaštitnu kacigu, zatim kosti lubanje i "izašla" između očiju. 

Operaciju su izveli liječnici bolnice Miguel Couto, a trajala je oko pet sati. Liječnici se slažu da je mladić čudom preživio.

Ključne riječi

Komentara 4

HR
hr76
18:22 17.08.2012.

Čudo, sam Bog ga je spasio!

CO
codex
19:01 17.08.2012.

17.08.2012. u 18:22h hr76 je napisao/la: Čudo, sam Bog ga je spasio! ------- Nisi dobro pročitao... :) "Pukom srećom i pribranim liječničkim radom..."

Avatar perodeformero
perodeformero
19:01 17.08.2012.

Ja čitam preko Brailleovog pisma i pitam se kolika mu je glava bila kad mu je stala štanga od 2 metra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije