Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rudnik u boru

Čudo: Radnik gurnut u ponor dubok sto metara preživio pad!

rudnik u walesu
Reuters/PIXSELL
29.04.2013.
u 09:18

Gorana Pavlovića gurnuo je Bojan A. Kotrljao se stotinjak metara niz liticu i samo se lakše ozlijedio.

Samo čudo spasilo je radnika Gorana Pavlovića iz Bora koji je jučer u rudniku preživio pad u ponor na dubini od sto metara. Tog je 30-godišnjeg radnika niz liticu gurnuo Bojan A. (32), javlja Blic.

– Ujutro nas je pozvao kolega i obavijestio da se tridesetak Roma, među kojima je bilo i žena i mladih od 12 do 15 godina, nalazi u krugu rudnika. Zatekli smo jednu grupu kako s vrećama u kojima je bilo otpadnog metala pokušava izaći iz kruga rudnika. Nisu reagirali na upozorenje da se udalje. Dok sam pokušavao oduzeti vreću iz Bojanovih ruku, on mi je najprije zaprijetio da se čuvam, a zatim me odgurnuo. Pao sam i kotrljao se stotinjak metara niz liticu – prepričao je Pavlović koji je ''zaradio'' ozljede vrata i nekoliko posjekotina na rukama i tijelu.

Nakon pada, Pavlovića su ostali radnici 30-ak minuta izvlačili iz jame poslije čega je prevezen u lokalnu bolnicu.

– Nikad se nisam tako uplašio. U trenutku sam pomislio da neću preživjeti. Srećom, kolege su brzo reagirali i izvukli me – rekao je Goran. Njegovu napadaču Bojanu određen je pritvor do 30 dana.

>>Nožem napao i izbo četvero ljudi tijekom mise u crkvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije