Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirija

Crveni križ dostavlja pomoć selima kraj Homsa

'Syrians queue for bread outside a bakery in Qusayr, 15 kms (nine miles) from Homs, on March 1, 2012. Syrian rebels were still holding out more than 24 hours into a ground assault by regime forces aga
'GIANLUIGI GUERCIA'
04.03.2012.
u 13:55

Pripadnici Crvenog križa stanovnicima dostavljaju hranu, deke i potrepštine za osobnu higijenu. Cilj im je danas ući u četvrt Baba Amr

Crveni križ počeo je danas ujutro dostavljati pomoć selima u blizini sirijskog Homsa te planiraju pomoći i obiteljima koje su pobjegle iz četvrti Baba Amr u skloništa, izvijestili su iz Crvenog križa, a donosi Reuters.

– Crveni križ i aktivisti sirijskog Crvenog polumjeseca počeli su pomagati stanovinicima sela Abel koje je tri kilometra udaljeno od Homsa – rekao je glasnogovornik Crvenog križa Hicham Hassan.

– Plan nam je pomoć proširiti i na obitelji iz al-Inshaata i al-Tawziija. Ovo je veliki napredak, no želimo već danas ući i u četvrt Baba Amr – rekli su u Crvenom križu.

Pripadnici Crvenog križa stanovnicima dostavljaju hranu, deke i potrepštine za osobnu higijenu.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar dovidovic
dovidovic
15:51 04.03.2012.

Arapski svijet - brod luđaka

OB
-obrisani-
17:30 04.03.2012.

Dosli da spijuniraju

Avatar nekakav
nekakav
14:07 04.03.2012.

kad je crveni križ smio u irak? kad su maeri očistili teren, od dokaza gnusnim zločina. zato su i vozili novinare u svojim autekima. svi ostali su imali zabranu pristupa u irak.. da ni bi uslikali nešto kompromitirajuće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije