Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODGORICA

Crnogorski novinar prodaje bubreg jer ne može plaćati kredit

euro
arhiva vl
06.08.2010.
u 10:24

Mirko Perišić iz Nikšića ne traži novac nego da onaj tko uzme njegov bubreg otplati kredit koji on više ne može otplaćivati.

PODGORICA - Novinar Mirko Perišić iz Nikšića ponudio je bubreg na prodaju da bi vratio kredit, objavili su danas podgorički mediji.

Perišić, kako pišu tamošnji mediji, ne traži novac nego da onaj tko uzme njegov bubreg otplati kredit koji on više ne može otplaćivati. Očajni novinar dugo je radio u tvorničkom listu Željezare u Nikšiću Naša riječ, ali mu je, kako kaže, zbog ekonomske krize i situacije u tvrtki plaća umanjena 20 posto pa više ne može otplaćivati kredit.

Crnogorski zakon, podsjećaju mediji, zabranjuje trgovinu ljudskim organima i to podrazumijeva zabranu oglašavanja potražnje i ponude organa.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:06 06.08.2010.

nek povade bubrege ovim narkomanima s indexa.da bar u nečemu koriste ljudskom rodu

MA
MagicSerb
13:56 06.08.2010.

Najbolje je otić\' u neku zemlju Latinske Amerike, prvenstveno Kariba i tu dočekat starost: u skladu sa prirodom, životinjama, plažom. Pecati po cele dane, brati bobice, banane, imati kolibu od granja i palminog lišća, bez struje, interneta, mobitela, poreza, inflacije, recesije i ostalih kapitalistički izmišljotina koje nas sve zajedno smišljeno ubijaju. Čovek je nateran da prodaje delove svog tela. Za čega?

BO
boston
18:32 06.08.2010.

Bas me intarasira sto o ovome misle ljudi koji vjeruju da su po defoltu bolji od drugih. Zamisljam scenario, negdje u Cavoglavama...: Odani Thompsonov fan spoznaje da mu supruzi/majci/ocu treba bubreg. Bez njega ce supruga/majka/otac umrijeti za tjedan dana. Ima bubreg, dobra krvna grupa, ali iz tijela covjeka pravoslavne vjere.... Sto uciniti sada, interesira me jako ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije