Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasne prometnice

Crni dan: Dvojica motociklista poginula u prometu

motocikl (1)
Anto Magzan/PIXSELL
01.07.2012.
u 20:35

Požežanin je poginuo u zaleđu Kaštela, a motociklist koji je vozio motocikl bosanskohercegovačkih registarskih oznaka u Igranama pokraj Makarske

Dvojica motociklista poginula su danas na cestama Splitsko-dalmatinske županije. 

Na Jadranskoj magistrali u Igranama pokraj Makarske poginuo je motociklist. S motociklom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka sudario se osobni automobil čeških registarskih oznaka. Magistrala je zatvorena je zbog očevida.

Oko 16.40 sati u splitskom KBC-u 60-godišnjak iz Požege preminuo je od ozljeda koje su posljedica prometne nesreće koja se dogodila tri sata ranije u Labinu Dalmatinskom, u zaleđu Kaštela. 

Komentara 8

TO
Toni50
20:46 01.07.2012.

Ovaj članak još nije komentiran. Budi prvi i započni raspravu! E baš neču !

Avatar flegmatik
flegmatik
20:55 01.07.2012.

Trebalo bi prometnice prilagoditi stilu voznje bikera.

DO
doktorica
07:00 02.07.2012.

a po Zagrebu jure sumanuto,zalijeću se u automobile,šta oni dokazuju takovim slalomima?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije