Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak
Povratak na članak

Čović: Bolje da mi u BiH nemamo pravo glasa nego da nas ismijavate

Čović nije želio precizno odgovoriti bi li za hrvatske državljane koji žive u BiH bilo prihvatljivo kompromisno rješenje da umjesto sadašnjeg broja bude od 25 do 30 biračkih mjesta umjesto četiri, koliko predlaže SDP.

Komentari 19

GA
gabriela__
07:38 21.05.2010.

Zašto Čović kaže da bi bilo bolje da se narod u BiH prestane ismijavati. zato što Zoki Milanović Mili ucjenjuje Jacu da dijaspora neće proći ako u Ustav ne uđu homoseksualci. Tako da će mi valjda biti prva država u svijetu koja je u Ustav ufurala gejeve. Naravno, uz to idu i sva prava koja imaju i normalni ljudi, ženidbe, posvajanja djece itd. da se ponovim - kod nas se Sotona obogotvorio.

VL
OB
-obrisani-
08:30 21.05.2010.

Ma ne, gabrijela, Čovič se boji da ćemo se smijati što je postao pudlica Milorada Dodika.

VL
DJ
djakputnik
12:01 21.05.2010.

Glasanje dijaspore na izborima u Hrvatskoj treba se provoditi pod geslom: \"Lako je tuđim qurcom po tarabi tući\".

VL
JA
japa
10:45 22.05.2010.

I ta tri mandata su previše.....

VL
AB
al bundy
14:24 20.05.2010.

S;A ti to mislis na Srbe koji glasuju a nikad nisu bili u Hrvatskoj?

VL
IM
Ivica_M
14:39 19.05.2010.

Da su Hrvati u BiH glasačko tijelo SDP-a već bi njima drug Milanović obećao i stotinu glasačkih mjesta, ako treba. Kao što svaki put pred izbore Srbima obećava dvostruko pravo glasa, a Srbi su, kao što znamo, postali glasačko tijelo SDP-a.

VL
B2
bordon 2
14:31 19.05.2010.

Ma hajde BiH Hrvati glavu gore, pa tko će Vam se smijat. Zar oni koji nemaju ni svog ponosa, ni svog stava ni bilo kakvu - zadnju - crtu tolerancije. Vi jeste u .ovnima ali ste bar uspravni i sa kakvim takvim stavom!! Trpite ko ljudi. A mi smo Vam svi ovdje ............ Ivo Josipović! Nit smrdimo nit mirišemo! Da, da, da

VL
EU
EUPatriot
15:08 19.05.2010.

Čović: Braćo Slovenci, bolje da mi u BiH nemamo pravo glasa nego da nas ismijavate radi neulazka u EU savez..

VL
YO
yohana
15:27 19.05.2010.

SDP gleda sve na komunisticki model.Ali svima treba biti jasno da koliko god Hrvati u BIH stvarno prihvacaju BIH drzavu kao suverenu ,to druge dvije strane nezele.Svi se pozivaju i zagovaraju cijelu BIH a s druge strane lazu.Narod u BIHH je gladan i koliko ce dugo trebati da oni spoznaju stanje kuda ih vode njihovi vode?S druge strane Hrvati u bosni mogu lako biti sada izmanipulirani prihvacajuci zajednicki suverenitet BIH,a tada se naci u drzavi koja ima savez sa srbijom.I u Sarajevu se poceo buditi komunizam.Problem je taj sto Muslimani jos uvijek nevjeruju Hrvatima,a Hrvati Muslimanima.Pogresno vodena politika 90.-tih godina jos nije razjasnjena.Kako god da bilo divim se Hrvatskom narodu u BIH i porucujem.Nedajte se prevariti.

VL
ST
stefau
15:30 19.05.2010.

Ha, ha, ha.. jos jedan banditic, kaze on da su glasali za bandica i da bandic nije hdz. Koja mu je to isprika, Zar ovi stvarno misle da su svi hrvati osim ovih iz bih vukojebina toliko naivni. Kao mii neznamo zasto su oni svi bili za banditica, Pa ta banditiceva igra sa fratrima i bih-hdzom je bila 100% procitana od hr naroda. Gdje ovaj zivi da mu to nije jasno? ============================================================== Navodno je tamo zadnjih 15 godina biračko tijelo bilo za HDZ. No odgovorih mu kako Milan Bandić nije HDZ - kaže Čović. Milanović nije bio raspoložen za šire izjave

VL
OB
-obrisani-
15:31 19.05.2010.

Je li ovo koalicioni partner Milorada Dodika? Želite li da takvi sudjeluju na izborima u Hrvatskoj?

VL
B2
bordon 2
15:45 19.05.2010.

Je li ovo koalicioni partner Milorada Dodika? Želite li da takvi sudjeluju na izborima u Hrvatskoj? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pa sad profesorzg! Možeš birat hoćeš Dodika, ili bi ti radije Silajdžića i Abu Hamzu. Možda bi Albansku mafiju za saveznika. Ili Iran,an, Siriju ili Libiju. Čuj preko njih i s njima se da dobar posao napraviti. Samo što ja to tebi pričam. Moj sinko ti ne znaš što ti se ni u vlastitom domu dešava, a kamo li ćeš išta o BiH znati.. I zato bolje ti je šuti dok nešto ne naučiš....jer ovako ispadaš glup!!!

VL
PO
poirot
16:59 19.05.2010.

profesorzag Ma da samo Zagiju bude dobro a ostale ko ....

VL
ST
storm
17:03 19.05.2010.

Dragan Čović.Logično da će sa Srbima u savez.Pravi gospodin.

VL
YO
yohana
18:32 19.05.2010.

nik strom Netreba te zamarati dali ce Hrvati BIH sa dodigom u koaliciju.To se nikada vise nece desiti.Imali su hrvati i previse saveza kroz historiju pa su uvijek ostali prevareni.Znas prije je to bilo drugacije a sad su se i oni naucili.Jer dok je Hrvatski narod kopao zemlju i bavio se poljoprivredon ,Srbin se je skolovao.E pa vremena se mjenjaju.Lako se je sa Hrvatskim narodom dogovoriti,ali problem vas je u tome sto ga nemozete vise prevariti.

VL
IM
Ivica_M
20:56 19.05.2010.

re: profesorzag : Je li ovo koalicioni partner Milorada Dodika? Želite li da takvi sudjeluju na izborima u Hrvatskoj? ------------------------------------------------------ Nekako mi se čini da istovremeno dok trkeljaš ovakve izmišljotine tebi uopće ne smeta što tvoj dragi vođa, drug Zoran Milanović, pred svake izbore nudi Srbima dvostruko pravo glasa.

VL
DU
Deleted user
22:24 19.05.2010.

sdp i sadašnja ljevica su totalno promašili politiku prema hrvatima izvan hrvatske,, a pravi razlog je taj što dijaspora i hrvati u bosni nikad nisu nešto puno niti vjerovali niti glasali za ljevicu, i zato se sdpartijci hoće riješiti istih,,,, moje osobno mišljenje je da ih se nikako ne trebamo odreći, jer to nijedna država niti traži od nas niti to bilo koja država radi, također nikako ne odobravam dvostruko pravo glasa manjinama, a uvođenje ovakvog ponižavajućeg glasana za hrvate izvan države,, i na kraju, 2000. sam glasao za ljevicu, a najviše mi je ostalo u sjećanju ukidanje porodiljnog doputa za treće dijete na 3 godine i pokušaj dodatnog smanjivanja dopusta na 6 mj. i najveće smanjenje radničkih prava je upravo bilo od 2000. do 2004. godine,, za ovakvu ljevicu nikad glasa više ne budem dao, pogotovo što stalno ističu tita i slične gluposti, iako je ljevica po nekoj definiciji sklonija boljim i večim ljudskim i radničkim pravima, ova naša je skolna samo pošto poto osvojiti vlast i pljuvati po braniteljima, dijaspori, neistomišljenicima...

VL
SA
S:A
14:04 20.05.2010.

MA sta ovaj COVIC mlati?Koliko je godina on predstavnik Hrvatskog naroda u BIH.pa se vidi sta je ostvario.Hrvati u BIH su jednakopravni sa Srbima i Muslimanima samo na nekom papiru i nigdje drugo.Usitnili ste se u male stranke samo da bi imali FOTELJU i dobru placu a za narod vas boli .urac. PRAVO glasa u RH.trebaju imati samo oni kojih se tice standard i sve ostalo u RH,a ne svi koji imaju DOMOVNICE RH.Zasto da ima pravo glasa oni koji nikada nisu presli granicu izmedju BiH.i RH.?

VL
KR
krka
09:10 21.05.2010.

Čoviću, ti i BH Hrvati u BiH radite i tamo plačate porez, te stoga i glasujte tamo.Građanima Hrvatske je dosta upumpavanja love Hr. sirotinje u Vaše džepove svih ovih godina.Treba Vam i ukinuti \'\'boračke\'\'penzije jer ste gori paraziti i odd Titovih \'\'antifašista\'\' i partizana, odnosno kamen oko vrata ste nam svih ovih godina.Više Vam ne prolaze floskule da se Hrvatska branila u Bosni. Tko je gdje koga branio povijest je zapisala i nažalost i Hr generali osjetili na vlastitoj koži, pošto odgovaraju za rat kada su legalno na bazi međunarodnog ugovora Hr i BH branili Vas od Srba i Muslača da Vas ne istrijebe!!! Možemo biti samo dobri susjedi i poštivati jedni druge, ali došlo je vrijeme da krava muzara zvana Hrvatska počinje voditi brigu o građanima Hrvatske a ne susjedne zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.