Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ravnatelj KBC-a Zagreb

Ćorušić će na sud časti zbog otkrivanja liječničke tajne, ostaje li bez licence?

25.05.2022.
u 07:11

Od izvora s Rebra čuli smo i da bi farmaceutska inspekcija, koja je krenula u Sveti Duh istražiti kamo su nestali lijekovi vrijedni dva milijuna kuna, a pročešljat će i druge bolnice, imala posla i kod njih. Čuli smo i niz svjedočanstava o prostačkim i nasilnim ispadima ravnatelja, od kojih su neki završili nagodbom.

Komentara 16

PR
prokurator
18:32 25.05.2022.

kad nešto gadno zaje, prva faza je da ti mediji provjere policijski karton. e ako tamo nešto nađu, onda je druga faza da te se vlastita struka odrekne. ovaj pajdo nikako da shvati osnovno.

DU
Deleted user
17:18 25.05.2022.

Još uvijek sam u šoku od izjave da to što je izvađen zdrav jajnik, žena nije bitno oštećena. Izvađen zdrav, a ostao bolestan? Ta žena je onda trebala opet na operaciju pa ako je izvađen zdrav jajnik na prvoj operaciji, izvađen je onda i drugi koji je bio bolestan. I nije bitno oštetio tu ženu? Užas.

LU
Lu13
09:25 25.05.2022.

Trade mark.. smanji dozivljaje🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?