Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operacija tegljenja
Povratak na članak

Costa Concordia prošla 42 milje. Ne vidi se više s otoka Giglija

Na otoku će se godinama prepričavati priče. Stvorena su nova prijateljstva, ali je bilo i ne samo ljubavnih avantura, već i stvaranja trajnih veza.

Komentari 3

SC
schteff
12:10 24.07.2014.

i tko bu to sve platio ??? morat će prodat 3 kruzera da naplate svu šteu i radove na sanaciji. a tko je odgovoran za 32 mrtva ???? toliko o sigurnosti kruzera. zato sam protiv da te grdosije dolaze dodo dubrovnika, splita zadra. havarija jednog mogla bi nas prokleto skupo stajati....

VL
DU
Deleted user
18:32 24.07.2014.

'kada su olupinu Concordije počeli tegliti rekorderi' - valjda remorkeri, ali i rekorderi dobro zvuci :)

VL
1O
1OOka
02:15 25.07.2014.

Obama i Merkel imaju nove dokaze, koje još ne mogu pružiti javnosti, da je za potapljanje Concordije kriva Rusija i Putin osobno. Glavni motiv još nije poznat, ali to ionako nije važno, važno je da se zna tko u stvari stoji iza toga svega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.