Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Iskupljenje društvu

Čobanković u pučkoj kuhinji priprema namirnice, čisti i pere

petar cobankovic,afera planinska,portal (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
11.08.2013.
u 15:45

Nakon što je priznao krivnju u slučaju Planinska, Petar Čobanković nagodio se s USKOK-om kako ne bi morao u zatvor.

Nakon što je priznao krivnju u slučaju Planinska, Petar Čobanković nagodio se s USKOK-om kako ne bi morao u zatvor. Stoga donedavni potpredsjednik Vlade i HDZ-a danas radi u pučkoj kuhinji u Osijeku i obavlja brojne druge poslove kako bi ta ustanova mogla normalno funkcionirati, piše Novi list.

- Evo, već skoro mjesec dana, od ponedjeljka do petka, od šest sati ujutro do 13 popodne, radim u pučkoj kuhinji. Moj glavni posao je kompletna priprema namirnica za ručak, ali i perem i čistim prostorije. Povremeno također s vozačem idem u nabavu živežnih namirnica. Moglo bi se reći da jedino ne kuham, za to nisam educiran, ali sve drugo mogu raditi, prošao sam preglede i dobio sanitarnu knjižicu, ispričao je Čobanković o svojim novim zaduženjima.

Dodao je da mu ništa nije teško te nastoji biti koristan u pučkoj kuhinji kako bi mu što prije prolazi vrijeme. - Osim toga, ovo za mene na određeni način predstavlja iskupljenje društvu, naglasio je bivši potpredsjednik Vlade. Voditeljica osječke pučke kuhinje Maja Cindrić rekla je kako je zadovoljna svojim djelatnikom. – Mislim da nisu očekivali da ću se toliko truditi. Meni se tu sviđa i razmišljam o tome da i ubuduće, kad odslužim kaznu, povremeno dolazim volonterski raditi u ovu pučku kuhinju. Recimo u sezoni godišnjih odmora i općenito kad im nedostaje ljudi, zaključio je Čobanković.

>>Afera Planinska: Zgradu platili 11 milijuna eura pa je uređivali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije