Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG IZBORA

Članovima Vučićeve stranke počele stizati poruke: 'Ove godine je godišnji nakon Oluje'

U Beogradu održan skup SNS-a Aleksandra Vučića
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/3
22.02.2024.
u 20:25

Uoči prošlih izbora, u javnosti su se proširile informacije kako se pod pritiskom nalaze korisnici socijalne pomoći, kao i teško bolesne osobe

Članovima Srpske napredne stranke navodno su počele stizati poruke da zbog izbora ne planiraju godišnji odmor u lipnju i srpnju. Kako navodi Nova.rs, riječ je o lokalnim izborima za koje još uvijek nije poznato kada će biti, no očekuje se da će se održati krajem lipnja. 

“Ove godine je godišnji nakon Oluje, odmah svima recite da nitko ne uplaćuje ljetovanje za srpanj jer ne znamo kad će biti izbori. Da ne bude glupih rečenica - uplatili smo ljetovanje još zimus, nismo znali itd. Svi dužnosnici, svi koji su dobili posao, svi koji su nam dužni... odmor je u kolovozu ove godine (za sve one koji sada počinju uplaćivati ​​godišnji odmor)", stoji u jednoj od poruka.

Nova.rs ističe kako je riječ o standardnoj proceduri u redovima SNS-a uoči svakih izbora. Svi povezani sa strankom, a posebice oni koji su preko nje dobili posao, na ovaj se način navodno moraju odužiti. 

Uoči prošlih izbora, u javnosti su se proširile informacije kako se pod pritiskom nalaze korisnici socijalne pomoći, kao i teško bolesne osobe koje se nalaze na listama čekanja za liječenje. 

GALERIJA Jeziv podsjetnik na nuklearne sposobnosti Rusije: Putin letio na bombarderu Tu-160M

U Beogradu održan skup SNS-a Aleksandra Vučića
1/9

Komentara 1

FU
Fusnota
20:58 22.02.2024.

Nisu se naši dečki iz Minska pohvalili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije