Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Članovi BMW kluba iz Zagreba donirali sisačku djecu

SisaK,BMW
Foto: Edina Žuko/PIXSELL
1/8
15.02.2014.
u 16:29

Namjera je članova kluba, kako dodaje Siniša Ban, da slične humanitarne akcije postanu tradicija

Vrijednu i bogatu donaciju korisnicima Doma za djecu Vrbina u Sisku, dovezli su danas članovi BMW kluba iz Zagreba. Televizori, kompjutori, gračke, slatkiši, odjeća, higijenske i druge potrepštine, obradovale su svih 27 korisnika doma.

- Spontano smo se dogovorili preko interneta i prvi put organizirali ovakvu humanitarnu akciju. Mnogo naših članova, čak i oni koji nisu došli, spremno su se odazvali i dali svoje priloge - kaže Bruno Svečnjak.

Namjera je članova kluba, kako dodaje Siniša Ban, da slične humanitarne akcije postanu tradicija. U ime korisnika doma, školaraca u dobi od 7 do 19 godina iz cijele Sisačko-moslavačke županije, na neočekivanoj je donaciji zahvalila ravnateljica Ines Grgurinović. Jednako kao i donacija, djecu je obradovala i mogućnost da razgledaju desetak jurilica, te da sjednu u njih. Na njihovu veliku radost, članovi BMW kluba spremno su ih provozali sisačkim ulicama.

>>Vinkovačka Pedijatrija od "Palčića" dobila intenzivni inkubator

Komentara 1

SK
skladište
18:10 15.02.2014.

Bravo dečki! I bravo Večernji list koji je to odmah obilježio. Poznajem neke od njih i uvijek se nanovo iznenadim koliko su složni, prijateljski raspoloženi i spremni pomoći. Ovo je dokaz da nam ovakva ili onakva vlast ne može ništa kad je u pitanju osjećaj za druge, one koji imaju puno, puno manje od nas. Zakon tu ništa ne znači!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije