Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Cops'
Povratak na članak

Član ekipe reality showa ubijen tijekom snimanja pucnjave

Lokalni mediji javljaju kako je u lovu na pljačkaša ispaljeno 30 metaka

Komentari 6

TH
thekurcula
09:37 28.08.2014.

Producenti tog realitija zadovoljno trljaju ruke! Dosegli su vrhunac! Teško koji realiti ih sad može dostići, a prestići nikako! Osim da se organizuje masovni pokolj sa, recimo, zabijanjem putničkih aviona od nekoliko stotina putnika u trgovačke centre i prepune stadione ragbija, ili slično.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
08:46 28.08.2014.

u americi je to normalno... oni i djevojčice od 9 godina šalju na obuku iz pucanja iz uzija... pa eto im...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:59 28.08.2014.

@ orao 10.... Očito je da ti imaš dobar pregled iz svojih orlovskih "visina" o tome što se dogadja u cijelom svijetu. Medjutim ti imaš velike poteškoće sa logičkom interpretacijom onoga što vidiš, zar ne?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:57 28.08.2014.

U najdemokratskijoj državi svijeta, našem svijetlom uzoru, ništa novo! Njihovi čuvari javnog reda i ćudoredja redovno proizvode sita od ljudskog materijala, naravno u skladu sa najvišim strandardima policijskog postupanja. Interesanno je kako naše mainstream novine Večernjak ne prenosi detalje dogadjaja, kao neki drugi marginalni mediji, što bi vjerovatno zanimalo čitatelje. Tako ovi navode da je žrtva pobjegla iz lokala, da bi policijski udarnici nastavili napolju uredovni postupak, a u skladu sa pravilima službe. Samorazumljivo je da gradski šerif izjavio da su policajci postupali u skladu sa Božjim, narodnim i policijskim zakonima, te pride izrazio svoje neizmjerno žaljenje zbog gubitka, uzrokovanog "prijateljskom vatrom". Razlog zbog kojeg naš Večernjak ne iznosi ove detalje, koji malčice kompromitiraju najviše euroatlanske vrijednosti i standarde, je da je ovaj promoter njihovih nositelja u našem zaostalom društvu. Medjutim očekujem da će naši veledomoljubni komentatori, koji stoje na braniku kako Lijepe naše, tako i USA, te njihovih vrijednosti, postaviti se na zadnje noge silno udariti na nevjerujuće Tome, koji osporavaju najviše euroatlanske vrijednosti i njihove miljenike. Istina treba i njih razumjeti jer su isti kombinacija maloumnika i umobolnika, pa ne odgovaraju za svoje postupke, a pogotovo za napisane riječi. Za one koji ne nose glavu samo zbog škrlaka, sve je bjelodano. Američki policajci imaju, ovlašćenje da "prijestupnike", neovisno o ugrozi koja prijeti od njih, oružjem onesposobe, ali uz uvjet da ih obavezno eliminiraju sa ovog svijeta, zbog bolničkih troškova. Dakle, policijski službenici našeg svijetlog uzora racionalno postupaju i minimiziraju državne troškove, što su činile i njihove kolege iz nedemkratskih sustava u prošlosti. Neupućenim ovo može izgledati kao ponavljanje istorije (Istoria magistra vitae est) jer promoter slobode i demokracije preuzima njihove modele uredovanja, tj. da se isti postupno transformira demokreaturu, tj. u zločinačku državnu tvorevinu, zar ne?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:31 28.08.2014.

Lijepa naša je daleko od usvajanja standarda policijskog postupanja naših svijetlih uzora, jer još nije donijela ni propise, tako da policajci postupaju po totalitarnim milicajskim pravilima službe. Ovo se vidi iz posljednjeg slučaja našeg razjarenog branitelja Gorana, koji je provijavaoo naše zaostale policajce, nožem, sjekirom, traktorom i uz to im je grozio svim živim i mrtvim. Samorazumljivo da su ovi bježali pred ovog ugrozom glavom bez obzira, umjesto da su od njega napravili rešeto za prosijavanje šljunka, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.