Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječnička pogreška

Čitatelji Večernjaka darivali Leu 9700 kn, mama vratila dugove

'06.04.2012., Vukovar - Samohrana majka Viktorija Lackovic i njezin sin Leo koji je zbog lijecnicke pogreske stopostni invalid. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
10.04.2012.
u 19:35

Viktorija Lacković platila je 800 eura bolnici u Beču i vratila dug prijateljici koja također ima bolesno dijete

Nakon teksta u subotnjem Večernjem listu, u kojem je Vukovarka Viktorija Lacković progovorila o liječničkoj pogrešci pri porodu i svim komplikacijama s kojima se od dana rođenja suočavaju ona i njezin sin Leo (6 godina), čitatelji Večernjaka još jednom su pokazali veliko srce. Prvi radni dan nakon uskrsnih blagdana na objavljeni žiro-račun za potrebe liječenja Lea građani su uplatili 9700 kuna.

– Hvala svima koji su nam na bilo koji način pomogli. Iskreno, nisam očekivala toliko novca jer novine svako malo organiziraju slične akcije. Zato me je sve to dodatno obradovalo. To je Leu prelijep uskrsni dar – rekla je samohrana majka Viktorija Lacković. Kaže da je od tog novca odmah platila dug od 800 eura bolnici u Beču u kojoj su prije nekoliko mjeseci bili na pretragama koje nisu mogli obaviti u Hrvatskoj i vratila dug prijateljici koja također ima bolesno dijete, a od koje je posudila novac dok su bili na operaciji u Trstu.

– Prisiljena sam snalaziti se na sve moguće načine jer drugih mogućnosti nemam. Zato me i boli kada znam da sudski spor bez pomaka stoji godinu dana. S tim sredstvima, ako ponovno presuda bude izrečena u našu korist, Leu bih mogla osigurati kvalitetnije liječenje i olakšati mu mnoge stvari – rekla je Lacković.

Komentara 1

TA
Takaros
09:08 11.04.2012.

mama, sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije