Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teritorijalna pitanja
Povratak na članak

Ciparski pregovori završeni bez sporazuma

Ciparski Grci tražili su da buduće unutarnje granice budu jasno definirane na kartama, a ciparski Turci dosad su ponudili tek popis načela kojima se treba voditi pri iscrtavanju granica

Komentari 2

GO
gooniegoogoo
16:43 22.11.2016.

Cipar. Tako malen, a tako potpun primjer nesposbnosti, licemjerstva i nemoći EU. Haha, Turska okupira teritorij zemlje članice, a EU ga zove u članstvo, hahaha, ma zbilja partner kakvog svaka zemlja samo poželjeti može.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:45 22.11.2016.

neka engleska ode sa cipra, tek će onda cicibani početi razmišljati svojom glavom. zanimljivo da svi krive turke, a zaboravlja se da su grci napravili problem. nakon sukoba teško se vratiti na staro. a da se jednostavno prizna status kakavkav jest, i nastavi živjeti? sjeverni dio cipra nikad neće biti pod grčkom kontrolom, i obratno. podjele su jače od mrkve koju im 'zajednica' nudi. turska je sve jača, dok unija na cirpu slabi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.