Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREND RASTA CIJENA
Povratak na članak

Cijene hrane osjetno porasle u siječnju, najviše poskupio šećer

Osjetno skuplji šećer i žitarice podigli su cijene hrane u siječnju unatoč solidnoj opskrbljenosti globalnih tržišta, objavila je u četvrtak agencija Ujedinjenih naroda za hranu i poljoprivredu FAO.

Komentari 2

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:41 02.02.2017.

O dobri naš Hrvatski Bože velika ti hvala i slava što podržaavaš svoj najvjerniji narod na putu slave i priznanja. Hrvatska je suvereni europski šampion u cjenovnom skoku uvis, a nedorasli suparnici nemaju šansu ni da joj se približe.

VL
NA
nadaparabola
16:14 02.02.2017.

Pa šta sam juče pročitao na teletekstHRT-a.Rekordna proizvodnja šećera.Sa ospalim poljoprivrednim proizvodima ne znamo kud ćemo.Evo sad ni palmino ulje nije što je nekad bilo.Najavljuje se i da će mravojedima ove godine podbaciti prirašta.Kuda ide sve to da mi je znati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.