Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bori se za život

Cigaretom zapalio benzinske pare i teško se opekao

hitna pomoć
Marijan Sušenj/PIXSELL
15.05.2013.
u 10:49

Pedesetsedmogodišnji muškarac teško je opekao glavu i ruke. Završio je u Županijskoj bolnici u Čakovcu.

Opekline trupa, glave i ruku opasne za život zadobio je 57-godišnjak koji je jučer u 14 sati u vrtu u međimurskom selu Gardinovcu ulijevao benzin u motornu pilu. Pritom nije dobro zavrnuo poklopac spremnika goriva pa se pri pokušaju paljenja pile polio po odjeći i rukama.

– Nakon što je nije uspio upaliti, odložio je motornu pilu i zapalio cigaretu, pri čemu su se zapalile benzinske pare koje su hlapjele s njegovih ruku i odjeće, a požar mu je zahvatio i odjeću. U pomoć mu je priskočio sin koji je s njega strgnuo zapaljenu majicu i ugasio vatru – izvijestila je danas PU međimurska.

Vozilom Hitne medicinske pomoći muškarac je prevezen u Županijsku bolnicu u Čakovcu u kojoj je utvrđeno da je teško opečen i životno ugrožen pa je odmah prevezen na daljnje liječenje u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

>>Policija privela dvojicu muškaraca zbog ubojstva kamatara u Puli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije