Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južnokorejski list:
Povratak na članak

'Kimova sestra smijenjena zbog niza incidenata - gotovo udaren gitarom'

Kim Yo-jong lani je došla na niz ključnih mjesta u vladi

Komentari 6

AJ
ajmo
09:12 09.10.2015.

Vidi ka naš Zoka sa ministrima .Ovaj Kim je uzor našem premijeru to je priznao u privatnom razgovoru.Rekao je e da mi je bar malo Kimova uniforma di bi mi kraj bio.

VL
OL
olrajt
09:45 09.10.2015.

....aaaaaaaa,kolko kapa partizanki sa lijepom crvenom zvijezdom na trečoj slici!

VL
IH
ivan.horvat031
08:48 09.10.2015.

Šta to cijela svita dupelizaca piše u male bilježnice.Valjda tko se među njima više smije,dobije orden za smijanje sa zlatnim vijencem.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
00:43 10.10.2015.

Jadni Kimić tak mi ga žal. Jadniček sav se izobličil od prežderancije i pijancije. Dok njegovim posilnima kruli u želucu, jadničeki se moraju tako poblesavo smijuljiti njegovim otrcanim štosevima, ako žele živi dočekati sutrašnji dan. U toj burlasci jadničeki iz pratnje što je najgore sve njgove marifetluke moraju uredno i pedantno sa štovanjem beležiti. Kakva će to štorija bita kad Kimić jednog dana "opandrkne", a radni narod dođe na vlast.

VL
DA
dangebandi
16:57 10.10.2015.

Zapisuju "mudrosti" dragog vođe. On baulja okolo i lupeta gluposti, a oni zapisuju šta je reko. Baš bi se volio jednom tako prošetat s njima da ih gledam al da mi neko prevodi. Mislim da takve atrakcije nema nigdje drugdje u ponudi osim možda u Hrvatskoj kad karamarko i vasilije zuje, a njonjo zapisuje i posle ko neki mulac prenosi doskočice mutavog Karamarka i vase srbina blesavim novinarima.

VL
IV
ivanjoksimovic
10:25 09.10.2015.

Drug Kim bi Suriju resio za 3 dana. Bez blama i grize savesti bi im poslao 10ak nuklearki, objavio da ih je poslao 100, a onda bi pogubio i sopstvenog ministra odbrane u slucaju da 1 nuklearka ne pogodi i americke snage.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.