Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U PARKU

Chicago: Upucano 12 ljudi, 3-godišnje dijete u teškom stanju

Anketa Šuker
20.09.2013.
u 07:43

Troje žrtava, među kojima je i dijete, prebačeno je u lokalne bolnice u teškom do kritičnom stanju

Dvanaestero ljudi, uključujući i trogodišnje dijete, upucano je u parku u Chicagu u četvrtak navečer, izvijestila je policija. Napad su izvršila dvojica naoružanih muškaraca.

Troje žrtava, među kojima je i dijete, prebačeno je u lokalne bolnice u teškom do kritičnom stanju. Svjedok događaja rekao je da su trojica policajaca prenijela dijete do vozila hitne pomoći te da se dijete nije čulo.

Napad se dogodio oko 22.15 sati po lokalnom vremenu na košarkaškom igralištu. Svjedok Julian Harris rekao je kako je muškarac s dreadlocksima iz sivog automobila pucao na njega, a potom i na druge ljude. Trogodišnje dijete, koje je s njim u rodu, ranjeno je u obraz, rekao je. Harris je uvjeren da je riječ o obračunu bandi te kaže kako se to često događa na tom području.

Policija je rekla da nitko nije priveden zbog pucnjave.

>> Masakr u Washingtonu: Ovo je napadač kriv za smrt 12 osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije