Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masovni ubojica

Charlesu Mansonu 12. put odbijena mogućnost pomilovanja

Charles Manson
11.04.2012.
u 23:57

Od posljednjeg ročišta 2007. godine 77-godišnji Manson zatečen je u posjedu oružja, dva puta je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja mobitela u zatvor te je prijetio službeniku. Smatra se da se nije potrudio poboljšati ponašanje.

Masovnom ubojici Charles Mansonu odbijen je po dvanaesti i moguće posljednji put zahtjev za puštanjem iz zatvora, piše BBC. Manson koji je 1971. godine osuđen zbog ubojstava sedam osoba, među kojima je i tadašnja trudna supruga Romana Polanskog, Sharon Tate, nije nije pojavio na ročištu.

Od posljednjeg ročišta 2007. godine 77-godišnji Manson zatečen je u posjedu oružja, dva puta je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja mobitela u zatvor te je prijetio službeniku. Odbor za pomilovanja smatra da se nije potrudio poboljšati ponašanje.

Vođa kulta i njegovi sljedbenici upali su u kuću u Los Angelesu 1969. godine gdje su nožem usmrtili sedam ljudi. Manson je zajedno s tri suučesnice osuđen na smrtnu kaznu no Kalifornija je 1972 privremeno zabranila smrtnu kaznu.

Ključne riječi

Komentara 7

AM
a_morte_i_rossi
09:01 12.04.2012.

eujanez voli partizanske filmove sa mustafom nadarevicem

OB
-obrisani-
09:18 12.04.2012.

hendikepirani janez - Vrapče te čeka raširenih ruku. Dragi novinari - nisu suučesnice nego sudionice.

SE
serđo
07:49 12.04.2012.

kličem se jovanovič mujo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije