Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draganić

Četvero ozlijeđenih u frontalnom sudaru na Staroj karlovačkoj

sudar na staroj karlovačkoj (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/5
19.10.2011.
u 09:35

Stanari obližnjih kuća sumnjaju da se nesreća dogodila zbog izbjegavanja ležećih policajaca nedaleko od crkve svetog Antuna

Četiri osobe ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se oko 5.30 sati dogodila u Draganiću kraj Karlovca na državnoj cesti D-1, popularnoj Staroj karlovačkoj cesti.

Sudar se dogodio nedaleko od crkve svetog Antuna, a u njemu su su sudjelovali Fiat Tipo i Citroen C4. Svi ozlijeđeni prevezeni su u Opću bolnicu Karlovac.

Žitelji obližnjih kuća nakon nesreće nagađali su da bi uzrok frontalnom sudaru moglo biti izbjegavanje ležećih policajaca, zbog čega je jedan od vozača prešao u suprotni kolnički trak.

Promet je na D-1 zbog policijskog očevida bio u prekidu i odvijao se obilazno kroz naselje Budrovci do 7.25, nakon čega je normaliziran.

Komentara 9

CH
chemica
10:23 19.10.2011.

Ma hebali vas više ti ležeći policajci. Ako se radi o onim \"Bandićevim\", lik se može tako lijepo izvući na priču da su protuzakoniti...Divota jedna. U principu, ne znaš što je gore. Ako ih izbjegavaš, naletiš na vozilo iz suprotnog smjera, a ako staneš i polako pređeš preko njih, onda se \"javi\" bolesnik iza tebe kojem nije pravo zbog takvog zadržavanja, jer je automobil dobio na bingu ili od roditelja pa ga živo zaboli za moguću štetu. Dok netko ne pogine, mafija će nam i nadalje uništavati vozila i živce. A murija mudro šuti...Provjerena balkansko-ciganijska taktika čekanja.

CH
chaos
10:59 19.10.2011.

Zaboli me za one koju umjesto ku... imaju trubu pa se s njom igraju u prometu. Ležeći su postavljeni da usporavaju promet i to je okay funkcija. Onaj tko pravovremeno uspori neće oštetiti svoj auto. Ako je stvarno krelac prešaoao na suprotnu traku da zaobiđe ležećeg onda mu doživotno oduzeti vozačku. Ljudi se ponašaju kao carevi ceste, skrive prometnu nesreću i onda su svi drugi krivi, a ne oni sami. Prekršio si pravila, snosiš posljedice. Znak da se to lakše provodi na malim ljudima, ali da li je ovima trebala ovolika materijalna šteta...nije!

HR
hr76
10:48 19.10.2011.

Te uspornike, pogotovo ove Bandićeve treba maknuti sa cesta jer su opasni i razj... ti auto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije