Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biografija Milana Bandića
Povratak na članak

Četiri puta gradonačelnik, a unutar SDP-a doživio fijasko

Milan Bandić gimnaziju je završio u Grudama pa se 1974. godine upisuje na Fakultet političkih nauka u Zagrebu.

Komentari 6

Avatar miletiml
miletiml
02:18 28.12.2009.

dao bog da te majka u cevapima trazila lopove jedan iz ZG kase si vodio kampanju i to jos kad ju nitko nije , a tvoje lazi koje bi trebale otkriti INSTITUCIJE PRAVNE DRZAVE neka te dodju glave sramota za drzavu ako to ona uopce je nakon ovakvih izbora

VL
KA
karlovcankica
02:21 28.12.2009.

ljubomorni i nemocni mu nist nemogu....Bandicu sve ti se pozlatilo!

VL
DO
doktorica
08:54 28.12.2009.

Stručnjak za ONO i DSZ(bez završenog FPN),ali sa završenom životnom školom za mito i korupciju,\"seljačkom\" izdržljivosti i lukavošću,kodiranom prepredenošću-on se rukama i nogama \"bori\" da upadne u političku elitu pa makar nezna ništa reči osim napamet naučene pol.frazeologije-a narod mu je samo instrument kojim manipulira da se dočepa vlasti.

VL
OB
-obrisani-
18:17 28.12.2009.

Mene zanima kako to da gospodin nije bio s puškom u rovu za vrijeme rata? Naime, mlađi je od mene a i dan danas , 14 godina poslije rata, ima snage i zdravlja da trči maraton pa je jamačno iačno i onda bio fizički sposoban a imao je i potrebnu vojnu naobrazbu. Na koncu konca, neke njegove kolega sa faxa su mi bili zapovjednici. Meni se čini da on \" voli \" Hrvatsku do neba, čak toliko da bi se rado ustoličio na njemu, na samom Pantovčaku, ali ga nigdje nije bilo kad je Hrvatskoj gorilo pod petama jer je bio u \" Za podrum spremni \" diviziji.

VL
Avatar condor
condor
18:36 28.12.2009.

Svaki kandidat za predsjednika države mora imati kaznenu evidenciju bez ijedne prijave. A ovaj čarapan, koji nas godinama tamani u Zagrebu, posjeduje niz kaznenih prijava, koje nikada nisu aktivirane. Zašto ? Pitajmo gospodina Bajića. On ima saznanja o svemu. Zar nije upitno, kako je Josipović dobio dvostruko više glasova od Bandića, upravo u Zagrebu, gdje Milan obnaša dužnost gradonačelnika ? Odgovor za neupućene - Zagrepčani najbolje znaju sve nepodopštine ovoga čovjeka, koje osobno i plaćaju, dok je za ove izvanzemaljce, koji o njemu neznaju ništa, osoba velikih mogučnostii. Poštedite ovog čovjeka svojega glasa za spas sviju nas.

VL
OB
-obrisani-
22:39 06.01.2010.

Na sreću, za pet dana nestat će sve ludilo koje se zadnjih nekoliko tjedana širi Hrvatskom. Najgore je stanje na VL-ovu forumu koji je po kvadratnomu centimentru internetskoga prostora okupljalište najzatucanijih desničara koji se mogu naći u ovoj našoj jadnojoj banana-državici. Ovaj narod potpuno je izgubio pamet, sve pršti od teorija zavjere, udbaša, staljinista, crvenih, crnih, žutih... Uzvrpoljili se lažni domoljubi, navijaju za dojučerašnjega žestokoga komunista, što je nastavak one politike koje je dovela generalissimusa na čelo države i Hrvatsku na rub izolacije, osobito nakon suradnje s balkanskim krvnikom Slobodanom Miloševićem i njegovim bosanskim sluganom Radovanom Karadžićem. Čak i potajice navijam za Bandića... Kada europski birokrati njegovim jaranima dodijele neki milijunski posao, Bandić će biti prvi koji će se grliti sa Srbijancima i tražiti da se odustane od tužbe protiv Republike Srbije, prvi će zagovarati politiku \"Tko nas to, bre, zavadi!\" i smijati se ovcama koji su na biračkomu listiću zaokružili njegovo ime i prezime. Svakomu po zasluzi, odavno su spoznali oni mudriji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.