Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

Četiri i pol godine zatvora jer je u želucu krijumčario 40 g droge

heroin,droga
Ivica Galović/PIXSELL
15.10.2012.
u 20:00

Jakelić je uhićen u travnju nakon što se vratio iz Venezuele. Policajcima je pri uhićenju predao oko 10 grama droge, koju je skrivao u tenisici

Zoran Jakelić (47) iz Vukovara na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od četiri i pol godine zatvora zbog zloporabe droge. Jakelić je zapravo bio jedna od mula jer je kokain koji je tijekom uhićenja u travnju nađen kod njega krijumčario u – želucu. Prema optužnici, 10. ožujka 2012. iz Venecije je preko Lisabona otputovao u Venezuelu, gdje je boravio do 15. travnja. Zatim se ponovno preko Lisabona vratio u Veneciju, odakle je vlakom krenuo za Zagreb. No, prethodno je 50 grama kokaina umotao u lateks-kapsule te je četiri kapsule progutao. Uhićen je 17. travnja oko 14 sati na Trgu kralja Tomislava, a policajcima koji su ga uhitili već je tada predao dio droge koji je imao skriven u tenisici. Bila je riječ o 9,79 grama kokaina, skrivenih u njegovoj lijevoj tenisici, a droga je bila u paketiću od lateksa.

Policajci su Jakelića, koji je najvjerojatnije uhićen na temelju dojave neke od stranih agencija specijaliziranih za borbu protiv narkotika, zatim odvela u KBC Rebro. Ondje je od te večeri do sljedećeg popodneva iz tijela izbacio još četiri paketića kokaina, ukupno 39,76 grama. Policija je 18. travnja pretražila njegov stan u Vukovaru te je ondje pronašla vrećicu sa 145,95 grama marihuane.

Komentara 1

MR
mrAntonio
09:41 16.10.2012.

taj da je pao u saudijskoj arabiji za 40 grama nebi dobio više od 3 godine,to je narkoman i to mu nije bilo dovoljno ni za 7 dana za osobne potrebe,a u hrvatskoj 4,5godina... ovo da kome ispričaš u evropi svi bi se krstili i sa lijevom i sa desnom rukom... nevjerovatno... welcome to croatia !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije