Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna u zagrebu

Četiri osobe ozlijeđene u sudaru, djevojka se bori za život

prometna nesreća (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/12
06.07.2012.
u 07:01

U Zagrebu se jutros dogodila još jedna prometna nesreća. Sudarili su se ZET-ov bus i vozilo Taxi Cammea.

Četiri su osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas oko 1 sat dogodila na križanju Branimirove ulice i II. maksimirskog naselja u Zagrebu, izvijestila je zagrebačka policija.

24sata javljaju da je teško ozlijeđena 20-godišnja vozačica Renaulta, dok je njezin 19-godišnji suvozač lakše ozlijeđen. Djevojka je u kritičnom stanju te se liječnici bore za njen život. Dvadesetdevetogodišnji vozač drugog automobila i njegova suvozačica (23) teško su ozlijeđeni. 

Policija je također izvijestila da su se jutros oko 4 sata sudarili vozilo Taxi Cammea i ZET-ov autobus. Nesreća se dogodila na križanju Draškovićeve i Jurišićeve ulice u Zagrebu.  Zbog nesreće je tramvajski promet sat vremena bio u prekidu. Prema dostupnim informacijama u nesreći nitko nije ozlijeđen. 

 

Komentara 5

VI
Vito
09:00 06.07.2012.

U Zagrebu se jutros dogodila još jedna prometna nesreća. Sudarili su se ZET-ov bus i vozilo Taxi Cammea. Toliko slika, a samo jedna s taxijem i to čak ne prva... A niti slikas taxijem nije o sudaru s autobusom... čemuemu toliko bespotrebnog prosotora o potpuno nebitnom događaju u noći kad i tako tramvaji voze u razmaku od jednog sata? Tako da niti "zastoj" nije ugorzio promet koji ne na križanju Draškovićeve i Jurišićeve ulice usred Zagreba i tako zabranjen ostalim osobnim vozilima, budući se radi o pješakoj zoni... Redvni tramvajski promet , izlaz tramvaja iz remiza u Dubravi i Trešnjevci, počinje tek u 4:20... Tako da se tramvaji mogu preusmjeriti i prije križanja te doći na "polazno" odredište navrijeme...

MA
mark009977
09:56 06.07.2012.

j....a došao tksista iz maloga grada Sv.Nedjelje,pa nije se snašao u velegradu.

DM
David Mihalic
12:50 06.07.2012.

... rade jadni svaki dan minimalno 12h po ovoj vručini, zbog čega sam se i prestao voziti sa kameom, a sada vozeći se sa ekom ćujem istu priću da rade isto kao i kameo 12h i minimalac - krasno suu nas doveli kao korisnike, doslovce kao rulet, sjedneš pa kako bu-bu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije