Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Četiri osobe otrovale se plinom u Čakovcu

trovanje
Darko Gorenak
28.12.2009.
u 13:40

Istraga je pokazala da je u Strossmayerovoj ulici 23. prosinca oko 22 sata u kupaonici pozlilo 34-godišnjoj stanarki. Idućeg dana u kuhinji u tom istom stanu pozlilo je 12-godišnjem dječaku.

ČAKOVEC - Četiri su se osobe otrovale ugljičnim monoksidom u stanu u Strossmayerovoj ulici u Čakovcu, izvijestila je danas Policijska uprava međimurska koja je još 24. prosinca u 18.20 dobila dojavu s odjela hitne medicinske pomoći u Čakovcu da je dovezena ženska osoba za koju se sumnja da je otrovana plinom.

Istraga je pokazala da je u Strossmayerovoj ulici 23. prosinca oko 22 sata u kupaonici pozlilo 34-godišnjoj stanarki. Idućeg je jutra u kuhinji u tom istom stanu pozlilo 12-godišnjem dječaku, a poslijepodne jednogodišnjem djetetu i 38-godišnjakinji iz Zasadbrega.

Svi su prevezeni u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Nakon liječničkog pregleda kući je pušteno oboje djece, a žena je zadržana na promatranju.

Na mjesto događaja izašao je djelatnik Međimurje plina koji je u kupaonici i hodniku utvrdio koncentraciju od 480 ppm ugljičnog monoksida, a dopušteno je 30 ppm, dakle 16 puta manje!

Protupožarna inspektorica Policijske uprave međimurske utvrdila je da su na kupaonici premali odzračni i dozračni otvori. Djelatnici Međimurje plina zapečatili su plinski bojler, a čeka se još i izvještaj dimnjačara.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:08 28.12.2009.

koji cupan stavlja te fotografije navedena ulica je stambeni blok.....ovo nije vrtić pa da se igraš kao albumom za životinjska carstva,....10 dana ne kupujem večernji zbog aljkavosti sa fotografijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije