Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNA TITULA

Četiri hrvatska kampa zaslužila ADAC-ovu titulu 'Best Camping'

veljko ostojić,max stich
Ministarstvo turizma
21.02.2013.
u 14:43

Načinjeni su veliki pomaci u kvaliteti, no postoji još prostora i potencijala za razvoj, rekao je Stich

Ministar turizma Veljko Ostojić danas se u Münchenu susreo s predstavnicima njemačkog, a ujedno i najvećeg europskog automobilskog kluba ADAC-a, na čelu s potpredsjednikom za turizam Maxom Stichom, s kojima je razgovarao o aktualnostima u nautici, kampingu i infrastrukturi, izvijestilo je Ministarstvo turizma. Ostojić je naglasio kako je udio njemačkih turista u ukupno ostvarenim noćenjima prošle godine činio više od 24%.

- Siguran sam da su i aktivnosti ADAC-a imali velik utjecaj na te brojke te vjerujem da ćemo nastaviti suradnju koja je nastala na kvalitetnim temeljima - rekao je Ostojić.

Stich je pak predstavio novi brend \"Best Kamping\", razvijen u suradnji sa nizozemskom asocijacijom AMWB, koji zamjenjuje brend \"Superplatz\" te je istaknuo kako su među hrvatskim kampovima čak četiri kampa zaslužila ovu titulu - Lanterna, Zaton, Valalta i Park Umag. Hrvatska tako sada ima 4 kampa u najvišem rangu kvalitete. Stich je naglasio kako su, što se kampinga u Hrvatskoj tiče, načinjeni veliki pomaci u kvaliteti, no postoji još prostora i potencijala za razvoj.

>> Turizam spremio 2300 projekata za novac iz EU

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije