Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISS

Četiri gracije na Međunarodnoj svemirskoj stanici

ISS-Gracije
NASA
13.04.2010.
u 20:04

Amerikanka je kao stalna članica 23. posade svemirske stanice doputovala sojuzom, a dvije njene zemljakinje i Japanka shuttleom Discovery u misiji STS-131.

Slika je za Guinnessa! Nikad nije bilo toliko žena na jednoj svemirskoj letjelici. Od njih četiri tri su Amerikanke, a jedna je (gore u vrhu) Japanka Naoko Yamazaki. Lijevo je dolje u majici boje višnje letačka inženjerka 23. posade Međunarodne svemirske stanice Tracy Caldwell Dyson, u sredini je Dorothy Metcalf-Lindenburger, a desno je Stephanie Wilson, obje su specijalistice za montiranje tereta dovezenoga na ISS shuttleom.

U servisnom članku Zvijezda našle su se radi fotografije koja je svakako povijesna. Shuttle Discovery vraća se s tri letačice (u plavim majicama) 19. travnja, a sljedeći put će u tolikom broju biti tko zna kad!

Ključne riječi

Komentara 3

BL
Blender
11:42 14.04.2010.

Evo za lezbijke ima mijesta i u svemiru.

OB
-obrisani-
14:03 14.04.2010.

Blende, ti svakakoneces jebat ni jedne od njih, mnogo su previse inteligentne za tebe; u tvom slucaju biti lezbijka je dobro rjesenje ...

OB
-obrisani-
03:04 22.04.2010.

Ma kako krasno plutaju uokolo....k\'o baloni. Zaista i ova vjest predstavlja \"veliki korak za čovjećanstvo.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije