Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječka hobotnica
Povratak na članak

Četiri godine dilao Štifanićevu drogu da bi vratio 10.000 eura

Dva ugrožena svjedoka, A1 i A2, iskazivala su videolinkom i potvrdila da je optuženi Štifanić nabavljao i prodavao drogu

Komentari 1

DU
Deleted user
05:44 22.12.2010.

Zbog 10000 eura duga je dilao drogu 4 godine i bio je u strahu.Tužna srceparajuća priča.Vidi se na dečku da je sitan i zakržljao i shvaćam da ga je bilo strah.4 godine je dilao drogu za 73.000 kuna, to je 1520 kuna mjesečno.To je strašno!.Da se zaposlio u metrou na skladištu prije bi otplatio taj svoj dug.Sindikat dilera droge bi trebao nešto poduzet!Da sam ja na njegovom mjestu ne bi im više plaćao članarinu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.