Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PILOT NEOZLIJEĐEN

Cessna se prevrnula pri prisilnom slijetanju na njivu

cessna, nesreća (1)
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/7
09.05.2013.
u 21:25

Cessna je iz zasad neutvrđenih razloga sletjela na njivu u mjestu Burle, pola kilometra od sportskog aerodroma Medulin

U istarskom mjestu Burle danas oko 18 sati dogodila se manja avionska nesreća. Avion Cesna 182 prisilno je sletio na njivu udaljenu 500-tinjak metara od Sportskog aerodroma Medulin, prilikom slijetanja se prevrnuo, a pilot je prevezen u Opću bolnicu Pula, priopćila je istarska policija.

Neslužbeno saznajemo kako je riječ o iznajmljenom avionu iz Mađarske, koji lokalni padobranski klub koristi za trenažne skokove. Nakon iskakanja padobranaca, Cesna 182  trebala je danas sletjeti na Sportski aerodrom Medulin, ali je motor aviona zatajio, zbog čega je pilot bio prisiljen prizemljiti se na obližnjoj njivi.

Očevici su nam potvrdili kako pilot nije ozlijeđen, ali je preventivno odvezen na liječnički pregled.

>> Namjerno zapalio zrakoplov u letu da bi tražio isplatu osiguranja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije