Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U MOSKVU
Povratak na članak

Češki predsjednik: Zbog SSSR-a ne moramo govoriti 'Heil Hitler'

Zeman je rekao kako bi bilo nemoguće poraziti Adolfa Hitlera bez bivšeg SSSR-a

Komentari 11

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:14 30.03.2015.

Rusi su jedini procitali Amerikance i Engleze, jer to su uvijek bili dvolicnjaci koju su varali obje strane u sukobu u svim visenacionalnim ratovima. SSSR im je navodno bio "saveznik" a Njemacka protivnik, a onda se 1945 kada je Crvena Armija usla u Berlin i porazila Njemacku, naglo situacija okerenula i Njemacka je postala saveznik (okupirana) i tisuce prezivjelih nacista su zaposlene od strane bivish "protivnika", najpoznatiji od njih je bio Werrner von Braun, a SSSR saveznik koji je porazio Njemacku postaje protivnik i nametnut im je tzv. hladni rat jer dvolicnjaci su uvijek dvolicnjaci. Sitacija je ista danas, gdje god pogledamo a to se najbolje vidi u Siriji i Iraku gdje ponovno igraju dvostruku igru, navodno se bore protiv Al Kaide i ISIS-a ali ih istovremeno podrzavaju i naoruzavaju kako bi osigurali svoju vojnu prisutnost u tim drzavama i zbacili "neposlusne" rezime.

VL
NE
neboiznadzagreba
14:16 30.03.2015.

Zeman bi trebao pripaziti da li je avion kojim će letjeti ispravan i da li je pilot normalan , jer danas takve stvari mogu odlučiti o životu i smrti .

VL
TU
turko
16:02 30.03.2015.

bar jedan evropskim političar koji se usudi misliti svojom glavom, a ne pitati svjetske močnike ,ponajprije sad za mišljenje,Kod nas ima još onih koji ne shvačaju antifašizam te veličaju fašizam ,a ne znaju da bi hrvatska ostala krnja hrvatska ,bez istre ,dalmacije ,baranje međimurja

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:20 30.03.2015.

U operaciji Barbarosa je sudjelovalo 3,8 miljuna Njemackih vojnika koje je SSSR porazio i slomio 1943 kod Staljingrada i Kurska. Tada je poceo kraj treceg Rajha, a zavrsio ulaskom Crvene Armije u Berlin. Za razliku od njih zapadni "saveznici" suu uletili u rat kada je bilo jasno da ce Rusi pobjediti i zauzeti cijelu Europu, sto je hitno trebalo sprijeciti iskrcavanjem na Normandiju koju je branilo samo 50 tsiuca Njemaca. Omjer Njemackih vojnika koje je porazio SSSR premao onome zapadnih saveznika je 76 prema 1. Mislim da to sve govori. Osim to ga zna se tko je usao u Berlin i 9 svibnja postavio crvenu zastavu na Reichstag. Covjek samo tocno ponavlja cinjenice koje su se izgubile u 70 godina bjesomucne propagande i Hollywoodskih filmova.

VL
Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
18:03 30.03.2015.

Bravo Milose! Normalan razuman covjek! Cudime jedino sto je ovo vl objavio!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:21 30.03.2015.

Sad ce ga Kolinda obrisati iz imenika, zapaliti njegovu vizitku i traziti povlacenje veleposlanika.

VL
KA
Kameni
14:12 30.03.2015.

Blago njima, ja zbog Parage, Mercepa, HDZa.... moram govoriti Hei Hitler.

VL
DE
Deks
00:56 06.04.2015.

Ceski predsednik je ocigledno "nemackofob" ili vec kako bi se to reklo. Medjutim to je vrlo ruzno jer je Ceska u istoj drzavnoj zajednici sa Nemackom, odnosno u EU. Normalno je valjda da postujete onoga sa kojim ste u istomtom timu, a ne da ga pljujete i koristite nacionalisticku retoriku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.