Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u avionu

Češki pilot tijekom leta za Prag preminuo od srčanog udara

'A TACA airplane takes off at Comalapa's international airport, south of San Salvador  October 7, 2009. Colombian airline Avianca and El Salvador-based TACA said on Wednesday they will merge under a
Reuters/Pixsell
15.02.2012.
u 17:36

Kopilot je preuzeo avion i uspješno sletio. Putnici ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi - kažu u aviokompaniji

Tijekom leta zrakoplova Czech Airlinesa od Varšave do Praga, u kojem je bilo 46 putnika, preminuo je pilot. Srećom, avion je uspješno sletio, javlja msnbc.com, a doznaje AP.

Pilot je preminuo od srčanog udara i iako je odmah zatražena liječnička pomoć, nije mu bilo spasa.

– Kopilot je preuzeo avion i uspješno sletio. Putnici ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi zato što su piloti naše aviokompanije naučeni kako se ponašati u takvim situacijama – rekla je glasnogovornica kompanije Hana Hejskova.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DoubleW
DoubleW
09:05 16.02.2012.

RIP , žao mi je čovjeka, ali taj događaj je vjerovatno povezan sa EU zakonima. Što drugo očekivati kad teraju ljude da idu u mirovinu poslije svoje smrti i to sa odmakom od par dana poslje smrti da mogu datii otkaz zbog ne dolaska na posao.

OT
on_the_fly
12:51 17.02.2012.

Čovječe, ti fakat znaš sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije