Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestašica radnika

Čeka li nas zapošljavanje stranaca i u javnom sektoru?

17.06.2023.
u 10:15

Možemo privući u gradove uz obalu profesore stranih jezika, ali to je mali broj ljudi. Nemojmo zamišljati da će k nama doći kvalitetni kadrovi iz EU, ali strane kuhare, konobare, sobarice možemo očekivati u velikom broju, kaže Ivan Lajić iz Instituta za migracije

Komentara 12

EJ
ejStef
11:36 17.06.2023.

Zamislite paniku kada zaposle Nepalce koji rade, ali ono, stvarno rade. Pa to bi bila revolucija javnih službi... Najveći problem bi bili mentori, koji bi ih uzeli u mlinac i prvo ih učili kako ne raditi...

PD
plavi-devet
11:21 17.06.2023.

Mozda da pokose travu u ZG? Ne treba znati jezik za koristiti trimer.

PV
prcko.vita
20:47 17.06.2023.

Hrvatski radnici su ljudi, dakle ako nema radnika nema ni ljudi, nema Hrvata, a ako nema Hrvata nema potrebe da se ova zemlja zove Hrvatska, jel tako? Radije ćeš Plenki izgubiti ovu krvljom natopljenu državu nego da daš Hrvatskom narodu konačno plaće od kojih će moći dostojanstveno živjeti i raditi u svojoj domovini Hrvatskoj. Zašto se toliko bojiš tih bogataša, daj im konačno nametni poreze kakve zaslužuju a taj novac usmjeri prema običnom Hrvatskom narodu, i onda će biti novca da minimalna plaća bude 1500 eura, i onda više Hrvati i Hrvatice neće bježati iz svoje domovine. U pitanju je sve što su nam djedovi i pradjedovi sanjali i gradili, nemoj prokockati to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije