Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deveti klub

Čehok osnovao novi klub zastupnika u Saboru

čehok
Goran Jakuš/24sata
20.07.2010.
u 17:48

Osnivanje kluba omogućila je Đurđa Adlešič jer nije otišla iz Vlade te je ostavila mandat Antunu Korušecu.

Od prošlog četvrtka u ovom, šestom sazivu Sabora osnovan je deveti klub zastupnika. Riječ je o klubu neovisnih zastupnika čiji je predsjednik bivši zastupnik HSLS-a Ivan Čehok, a zamjenik mu je također bivši haeselesovac Antun Korušec. Treći je član kluba bivši HNS-ov zastupnik Zlatko Horvat – potvrđeno je u uredu predsjednika Sabora Luke Bebića.

Pošto je HSLS istupio iz vladajuće koalicije, dao je potporu premijerki Jadranki Kosor i omogućio joj još stabilniju potporu u Saboru (sada 83 zastupnika).

Ivan Čehok posljednji je dan zasjedanja Sabora prije ljetne stanke obavijestio tajništvo Sabora i Odbor za izbor i imenovanja da je osnovan novi klub. Osnivanje kluba omogućila je svojim manevrom Đurđa Adlešič. Kako nije otišla iz Vlade, ostavila je mandat Korušecu, a da je slučajno aktivirala svoj mandat, ne bi smjela napuštati Sabor jer bi tada mandatom raspolagao HSLS.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar cluesblues
cluesblues
19:43 20.07.2010.

evo i vuk draskovic osnovao klub zastupnika u saboru....

FE
Felicijen
18:11 20.07.2010.

Vjerojatno klub brijača i frizera?

BZ
Branko Zajec
23:27 20.07.2010.

U subotu, Čehok je bio gost Radija 101. Toliko laži toliko pokvarenosti dugo nisam čuo. Slušatelji su ga toliko vrijeđali, da je bilo degutantno slušati. Međutim, taj čovjek, očito nema morala pa i dalje politički \"djeluje\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije