Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA NESREĆA

Čeh preminuo za vrijeme masturbacije: Roditelje zatekao šokantan prizor kada su ga pronašli

češka policija
Foto: DPA/Pixsell
13.05.2023.
u 12:55

Kao službeni uzrok smrti naveden je "slučajni strujni udar za vrijeme auto-erotske manipulacije"

Češki vatrogasci koji su se odazvali na poziv zabrinutih roditelja čiji sin nije otvarao vrata svoje sobe nakon njihovog opetovanog kucanja vjerojatno su doživjeli šok života kada su napokon uspjeli provaliti u životni prostor 30-godišnjaka. Naime, pronašli su ga mrtvog na podu, no okolnosti u kojima je poginuo sve su samo ne obične. 

Muškarac je preminuo uslijed nesreće za vrijeme masturbacije. U vrijeme smrti nosio je jednodijelni ženski kupaći kostim, a noge, trup i vrat čvrsto je omotao trakama od plastike i tkanine. Pored njega je bio "vidno korišteni" električni masažer još uštekan u struju, prenosi Daily Mail.

Testovi su pokazali da je uzrok smrti bila greška u radu masažera. Opekline na tijelu 30-godišnjaka, nekoliko centimetara iznad njegovog penisa, odgovaraju obliku glave masažera. Kao službeni uzrok smrti naveden je "slučajni strujni udar za vrijeme auto-erotske manipulacije".

No tu nije kraj priči, jer autopsija je pokazala da je muškarac u rektumu imao "čudno strano tijelo". Časopis Legal Medicine objavio je izvješće liječnika iz Sveučilišne bolnice koja je obavila obdukciju, a u kojemu stoji da se radilo o "posebnom kondomu u prozirnoj plastičnoj kutiji na kojoj je bila oznaka s imenom žrtve". Predmet je bio oko pet i pol centimetara dugačak. Osim toga, u rektumu 30-godišnjaka pronađen je i okrugli plastični cilindar na koji je plastičnom folijom pričvršćena ping-pong loptica, a ukupna duljina ovog predmeta iznosila je otprilike devet centimetara. 

Unutarnja ispitivanja također su otkrila da je muškarac pretrpio začepljenje unutarnjih organa, otekline u plućima i mozgu zbog zarobljene tekućine. 

Liječnici upozoravaju da umetanje stranih tijela u rektum, što brojni često rade zbog seksualnog zadovoljstva koje im taj čin donosi, podrazumijeva razne rizike. Osim što predmeti mogu zapeti unutar osobe, moguće je i da potaknu krvarenje želudca ili razderu stijenku crijeva, što može biti smrtonosno.

VIDEO Vodeni vir nakon poplava u Požegi

Komentara 8

IV
ivica.vranjic
20:53 13.05.2023.

Električni orgazam

XA
xaron
21:32 13.05.2023.

…još uštekan u struju…Pa koji je ovo jezik ? Sigurno nije Hrvatski.

DI
did_Iva
07:36 14.05.2023.

Otišao je u trenutku najveće sreće.. On mislio da je pravo dobar orgazam, a ono struja. Prošlo je prije nego je shvatio razliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije