Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Čedomir Jovanović:Vučićeva izjava o Srebrenici je licemjerna

Čedomir Jovanocić
VL
23.01.2010.
u 20:16

Prednost za Skupštinu Srbije je da Vučić više nije čak ni zastupnik i da će imati priliku da bez njegove nazočnosti i licemerja glasaju za osudu srebreničkog genocida - rekao je Jovanović.

Beograd - Reagirajući na izjavu dopredsjednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da je zločin u Srebrenici stravičan, ali da to nije mogao javno reći dok je bio član Srpske radikalne stranke, Čedomir Jovanović predsjednik Liberalno-demokratske partije je tu izjavu ocjenio licemernom.

- Prednost za Skupštinu Srbije je da Vučić više nije čak ni zastupnik i da će, ukoliko u ostatku njegove stranke ima dovoljno osobnog i političkog poštenja, imati priliku da bez njegove nazočnosti i licemerja glasaju za osudu srebreničkog genocida i tako simbolično odustanu od politike koja je ubila 8 000 ljudi u Srebrenici i stotine tisuća širom bivše Jugoslavije, medju kojima je i mnogo Srba - prenosi danas beogradski dnevnik "Danas" Jovanovićevu izjavu i reagiranje na Vučićevu nedavnu izjavu kako njegova stranka osuđuje zločin i genocid u Srebrenici i da stav predsjednika Izvršnog vijeća stranke Milana Bačevića izrečen u Leskovcu kako u Srebrenici nije bilo genocida, nije službeni stav SNS.

Komentara 33

AN
ana1
16:03 24.01.2010.

DALEKO tebe pamčenje baš ne služi! Tko je razarao Vukovar,Dubrovnik i trečinuHrvatske: Tko je ubio ili poklao mnoge civile odveo ih u logore? Sigurno su to sami sebi činili Hrvati? Dok god takvi kao ti tako misle neće biti pravoga suživota između Hrvata i Srba.

MI
misko333
16:18 24.01.2010.

Rat u Hrvatskoj je posledica brisanja Srba iz ustava ustaške države. Prema tome, eto vam odgovora

OB
-obrisani-
15:09 24.01.2010.

Ovaj gospodin Čedomir Jovanović meni izgleda castan i posten covjek. Srbija treba vise takvih i manje raznoraznih Dobrica Cosica, Seselja, Raznatovica, Karadjica, Milosevica, Mome Kapora, djenerala Mladica i njima slicnih patoloskih zlocinaca koji su uprljali ime Srbije za desetljeca ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije