Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVE DAME

Carla Bruni savjetuje nasljednicu: Valérie, udaj se za Hollandea

Carla Bruni
Reuters/PIXSELL
26.10.2012.
u 19:10

U prvom intervjuu nakon Sarkozyjeva poraza, Carla Bruni je priznala da su je najviše pogodili napadi javnosti tijekom trudnoće

Bivša prva dama Francuske Carla Bruni (44) dala je svoj prvi intervju nakon što je njezin suprug Nicolas Sarkozy (57) izgubio predsjedničke izbore. Carla Bruni izbjegavala je istupe u javnosti, pogotovo nakon mnogih optužbi za korupciju upućenih njezinu suprugu, no odlučila je prekinuti medijsku šutnju i u magazinu Elle dala je savjet svojoj nasljednici Valérie Trierweiler (47), koja je životna partnerica novog francuskog predsjednika Françoisa Hollandea (58).

– Smatram da je jednostavnije biti prava supruga predsjedniku Francuske nego životna družica. Možda ja griješim, možda je njihov odabir moderan, ali ja sam osjetila veliko olakšanje kada sam se službeno udala za Nicolasa – izjavila je Carla Bruni.

Nicolas i Carla u kratkom su roku od miljenika javnosti postali najomraženiji francuski par. Njemu se zamjeralo pretjerano trošenje i luksuzan život, a gospođi Sarkozy su za vratom disali tabloidi koji su vjerno objavljivali pikanterije iz njezina ljubavnog života prije nego što je postala prva dama. Požalila se Bruni da joj je sve teže padala pozornost kojoj je bila izložena kao prva dama.

– Nisam željela da me slikaju. Željela sam u snu plakati. Bila sam jako osjetljiva – kazala je Bruni. Priznala je Carla da su je najviše pogodili napadi u javnosti tijekom trudnoće u 43. godini.

–  Nisam očekivala blagost, ali ni toliku okrutnost – kazala je Carla Bruni za Elle.

>> 'Ta preljubnica nastoji me izbrisati iz Hollandeova života'

Komentara 3

CO
cowboy
19:31 27.10.2012.

Carla bila si lipotica a sad ličiš na mačku.

OB
-obrisani-
19:50 26.10.2012.

I ja sam slobodan mogu mi se javiti !!

DA
danebi
21:08 26.10.2012.

.....i nikad ne uporabi botox...vidis kakva sam ja nakaza postala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije