Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA DAMA FRANCUSKE

Carla Bruni: Mislim da je Sarkozyju dovoljan jedan mandat

carla bruni, nicolas sarkozy
Reuters
15.12.2009.
u 08:58

Ako se on želi kandidirati, to je njegova stvar. To bi bilo kao da on sada zabada nos u moje glazbene vode i govori mi kakve bih ja pjesme trebala pjevati.

Carla Bruni, supruga predsjednika Francuske Nicolasa Sarkozyja, izjavila je da joj je dovoljan jedan mandat u službi prve dame zemlje i dodala da ne požuruje svog muža da se ponovno kandidira za predsjednika 2012. godine, prenio je britanski Daily Telegraph.
Ako Sarkozy želi sudjelovati u sljedećoj utrci za predsjednika, "to je njegova stvar, a ne moja", rekla je prva dama Francuske u intervjuu za televiziju TF1.
- Kao njegovoj ženi, dovoljan mi je jedan mandat. Ne razgovaramo nikada o tome jer mislim da se ne trebam miješati u takve stvari - rekla je Carla Bruni (41), koja se prije deset godina posvetila glazbi.
- Sve to je vrlo komplicirano, a to je njegov posao. To bi bilo kao kad bi on zabadao svoj nos i govorio mi da napišem pjesmu ovako ili onako, a to je moj posao - ocijenila je ona.
Carla je također istaknula da njezin suprug može učiniti sve zaključivši da je to ključ uspjeha u životu.
- On daje sve od sebe na poslu i u ljubavi, i to je zadivljujuće i za ženu i za naciju. Zato sam stvarno zadovoljna što ga Francuzi imaju za predsjednika. On je kompletna i zaokružena osoba i to je očigledno u trenutku kad se pojavi u prostoriji - dodala je bivša manekenka.
- Da je stolar, bio bi najbolji stolar. Davanje svega od sebe je ključ uspjeha u profesionalnom i privatnom životu - rekla je Carla.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:36 15.12.2009.

No komentar!. Zena,dama je REKLA!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije