Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavili ga

Carinicima 50 eura da "zažmire" na gume koje je prevozio

Jana Tydlack
Goran Kovačić/PIXSELL
17.05.2011.
u 15:18

Automehaničar iz Češke završio je u istražnom zatvoru u Rijeci na mjesec dana

Mjesec dana istražnog zatvora, koji u nastavku postupka može biti zamijenjen slobodom uz uplatu jamčevine od deset tisuća kuna, odredio je danas sudac istrage riječkog Županijskog suda Valentin Ivanetić Janu Tydlački (27), automehaničaru iz Češke, osumnjičenom zbog davanja mita.

Tydlačka je u nedjelju navečer na graničnom prijelazu Rupa prilikom ulaska u Hrvatsku dvojici carinika dao po 50 eura svakome kako bi "zažmirili" i pustili ga u Hrvatsku s autogumama koje je prevozio, a za koje nije imao prateću dokumentaciju. Carinici su ga prijavili pa je iste noći uhićen. No, zanimljivo je da je Čehu ovo bio drugi dolazak na granični prijelaz; ranije toga dana carinici ga nisu pustili u Hrvatsku jer su mu u kombiju s prikolicom na kojoj je bio automobil Mitsubishi pronašli autogume s naplatcima za koje nije imao "papire". Inače, Čeh se bavi automobilizmom i uputio se na jednu od automobilskih utrka u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Sor@n
Sor@n
15:53 17.05.2011.

Svakom 50 eura, Koji škrtac.

Avatar Sor@n
Sor@n
17:04 17.05.2011.

Hehe, vidim da ste skužili zašto su ga odveli.

FE
Felicijen
17:24 17.05.2011.

Samo 50 Eura!? Sad će ga tužiti za uvredu i omalovažavanje službene osobe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije