Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje britanskog premijera
Povratak na članak

Cameron: Supruga i ja posjedovali smo 5000 dionica u Blairmore Investment Trustu

Cameron je za mrežu ITV rekao da je te udjele prodao 2010. za oko 37.000 eura, nekoliko mjeseci prije nego je izabran za premijera.

Komentari 5

Avatar superhik74
superhik74
04:12 08.04.2016.

Ha, ha, ha, ha...Soros hvatao Putina kojeg nije nasao a uhvatio Camerona, Porosenka, Saudijskog kralj a Salmana, Kuvajtskog emira itd. Sve svoje saveznik i vazale...ha, ha, ha...pa ovo je za umrijet od smijeha...ha, ha, ha...

VL
SC
Schlosser
10:06 08.04.2016.

To su vam posteni europski politicari,sve lopov do lopova.Svi kradu i gledaju kako da se obogate dok su na poziciji a putuju po svijetu i pricaju o borbi protiv korupcije.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
15:39 08.04.2016.

Za razliku od Putina,Kameron je bar svoje racune nekako pomirio.A Putin laze li laze....svi su mu krivi i svi rade protiv njega i Rusije....a druge trpa u zatvor ako ne podmire svoje porezne obaveze....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.