Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Čađavica: Pješak poginuo pod kotačima automobila

nesreca
Foto: M. Šantoši/Pixsell
1/4
24.01.2012.
u 11:41

U posljednjih 18 mjeseci obitelj Čmarec ostala je bez oba sina, Marija i Srećka, a otac Stevo jedva je preživio prometnu nesreću

SLATINA – U prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D34 između Čađavice i Vraneševaca u ponedjeljak oko 18 sati vozač osobnog automobila Stevo Ž. (44) iz Osijeka Opelom osječkih registarskih oznaka na ravnoj cesti naletio je na pješaka Srećka Čmareca (35) koji se kretao sredinom desnog prometnog traka bez ikakvih reflektirajućih obilježja. 

Vozač, koji nije bio pod utjecajem alkohola, kasno je uočio pješaka te ga je prednjim dijelom udario i odbacio na suprotnu stranu kolnika. Čmarec je ozljedama podlegao na mjestu nesreće. Zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti policija će protiv Steve Ž. podnijeti kaznenu prijavu. Tragedija obitelji Čmarec veća je ako se zna da im je prije 18 mjeseci u automobilu od posljedica srčanog udara stradao sin Mario (39), a prije dva mjeseca, na istoj cesti na kojoj im je poginuo sin, otac Stevo jedva je izvukao živu glavu u nesreći u kojoj mu je na traktor naletio kamion.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije