Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Čačićev igrokaz za još jedan krug na vlasti

Nema nijedne stranke na centru s kojom bi koalirao Čačić. A pojedinci? Javnost vidi samo jednog - Josipovića

Komentari 11

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:24 29.09.2014.

a po čemu je bolji HNS koji je pograbio sve važnije financijske položaje u državi sa 2% glasova birača?????

VL
DU
Deleted user
12:58 29.09.2014.

a komu daje više toliki medijski prostor.odi ribe lovit komarče i brancini su naresli

VL
GO
gospodindragovoljac1991
20:02 29.09.2014.

Bože zar smo zaista toliko zaostali da ponovno biramo zlotvore. Pa zar si već sve potrošio lopino. Kleptomane besramni. Ne mogu vjerovati da će ovo Hrvati ponovno popušiti. Goni se u zaborav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:25 29.09.2014.

Čačić se ponaša kao da je došao s ljetovanja a ne iz zatvora.U tzv.zapadnim demokracijama političari koji su imali slične pa čak i mnogo manje prekršaje povlače se iz političkog života.Međutim Čaki se oduvjek ponašao bahato,bezobrazno i nezna što je imati obraz.Na predstojećim izborima imati će 1%.

VL
Avatar LaMer
LaMer
23:24 29.09.2014.

Ratko Čačić je hrvatski Barun Münchhausen !

VL
CV
cvor276
13:48 29.09.2014.

Despot i opet po tko zna koji put širi pesimizam u Hrvata. Njemu kao i svakom Hrvatu nitko ne vrijedi. Ne vrijedi sadašnji ,bivši, budući pa bio on i uspješni gospodarstvenik. Ne vrijede zeleni, žuti, crni, plavi pa ni ovi sadašnji. Za Despota vrijedi gosp. Žunec koji je cijela tri mjeseca proveo u javnoj ustanovi i pobjegao kao mali miš i nije imao snage da se suprotstavi jugo običajima već je jurnuo u vrlo odgovoran posao popravljati bicikle i vidi vraga čak 3 sata tjedno. Gospodine Despot , umjesto što pljujete po svemu i svakome dajte neki i vaš prijedlog.

VL
CV
cvor276
13:58 29.09.2014.

I još nešto kratko za Despota. Pa koga bi Čačić kao predsjednika morao promovirati ili je to možda Đapić. Kujundžića za kojeg javnost vrlo malo zna ili Kolindu koja je na trošak Građana Hrvatske živjela u SAD-u dugi niz godinaa i pitanje dali zna što se tu u HR dešava. Logično je podržati Josipovića jer ionako predsjednik države nema nikakve ovlasti i služi samo kao marioneta jer bez toga se ne može.

VL
IS
istri
14:44 29.09.2014.

cacicu.pokazi onima koji su pljuvali po tebi dok si bijo u zatvor,i mislili da to njima se nemoze desiti,pokazi da ako ko ima mozga za ciniti nesto pametnog u toj drzavi ,to si ti. vise Rada i manje politikanstva too mora biti tvoj moto.

VL
Avatar Daruvar_
Daruvar_
12:49 29.09.2014.

Despot opet dere istu kozu. POstao je veći HDZ-ovski propagandist od Mile Ivkošića koji je odavno zaglibio ispod HDZ-ova šinjela.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.