Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zlatar Bistrici

Čačić: Žao mi je što je Holy otišla, ona je pozitivna ličnost

čačić
VL
08.06.2012.
u 11:48

– Meni je žao što je gospođa Holy otišla, ona je jedna vrlo pozitivna ličnost, angažirana na mladenački način što je jako dobro, ali pri tom kompetentna i uvijek s ciljem da se ide k rezultatu, s idejom realizacije procesa.

ZLATAR BISTRICA – Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić obišao je danas pogon Boxmark Leathera d.o.o. u Zlatar Bistrici, koji je s radom počeo prije mjesec dana, a zapošljava u prvoj fazi 280 radnika. Nakon obilaska pogona poduzeća, čije je sjedište inače u Trnovcu Bartolovečkom i četvrti je najveći izvoznik u Hrvatskoj, Radimir Čačić u izjavama za medije o ostavci ministrice Mirele Holy rekao je:
– Meni je žao što je gospođa Holy otišla, ona je jedna vrlo pozitivna ličnost, angažirana na mladenački način što je jako dobro, ali pri tom kompetentna i uvijek s ciljem da se ide k rezultatu, s idejom realizacije procesa. Što se same ostavke tiče, nemam komentar, to je njezina osobna procjena vlastite odgovornosti.

Na novinarsko pitanje smatra li da je ostavka ministrice dobra za rad Vlade i povjerenje građana, Čačić smatra da je sa stanovišta povjerenja građana sasvim sigurno da spremnost da se snosi odgovornost gradi povjerenje, a sa stanovišta rada Vlade i funkcioniranja ministarstva to se ne može sada suditi.
– To je dio kompetencija predsjednika Vlade, nije u dijelu HNS-ove koalicijske kvote, prema tome pričekajmo da vidimo što će biti odabir premijera.

Čačić je na pitanje je li bilo sukoba između njega i ministrice Holy jer je stvorena takva medijska slika odgovorio:
– Svakakve se medijske slike stvaraju, obično su daleko od istine, ponekad su potpuno suprotne od istine. Ako sam ikada s ikim u Vladi imao baš osobno srdačne odnose, jedna od tih osoba svakako je gospođa Holy.

Ključne riječi

Komentara 27

JK
jurica.kovač
12:05 08.06.2012.

Ajme meni ako Čačić kaže da je ona pozitivna ličnost,ja stvarno nebi volio da me on fali

AN
Android
12:07 08.06.2012.

Živila Hrvatska, živija naš Predsjednik, živija i naš Drugi predsjednik (mislim na Sabor, ne na Burduša) živija Prvi podpredsjednik vlade živija i Drugi podpredsjednik vlade živija i onaj koji misli da je predsjednik vlade živ živ... živ živ

VE
velikazmija
12:25 08.06.2012.

čačić --žao mi je što je otišla ona je pozitivna osoba -- dosta mi je ličnosti čačiću uči hrvatski --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije