Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjever hrvatske

Čačić slavi uspjeh: Ovo je apsolutni trijumf HNS-ove baze

radimir čačić
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
02.06.2013.
u 21:38

I na prošlim su izborima građani znali za nesreću iz nehaja, komentirao je neizravno svoje skoro odsluženje zatvorske kazne

- Ovo je apsolutni  trijumf  HNS-a u njegovoj bazi, Sjeverozapadnom regionalnom savezu. Dokazali smo da je HNS apsolutni politički lider na sjeverozapadu, toliko o  anketama. U pet županija dobili smo tri župana (Štromar,  Bajs  i Posavec). S 20 načelničkih, gradonačelničkih i županskih mjesta na prošlim izborima na  sjeverozapadu popeli smo se na 30, a van sjeverozapada očekujemo još 10 mjesta - izjavio je u varaždinskom kafiću Barfly,  u  slavljeničkoj atmosferi, Radimir Čačić,   predsjednik Sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a.

Ustvrdio je da to samo pokazuje da se snaga organizacije, ugled ljudi i godine rada honoriraju.

-  Bio sam gotovo siguran da će i Međimurje ponovo biti HNS-ova županija. Što se tiče grada Varaždina, bilo je puno riskantnije, ali nakon 18 mjeseci gašenja  požara  i prljave kampanje s druge strane, tu naravno ne mislim na SDP,  te plaćenih medija pod potpunom kontrolom, samo povjerenje građana i rezultati donijeli su ovu pobjedu - rekao je Čačić i zahvalio građanima na glasovima,  a naročito članovima HNS-a, kojih je na sjeverozapadu, kaže, 16 tisuća, od čega u Varaždinskoj županiji 9.500.

Neizravno je komentirao i činjenicu da se ovaj  trijumf u haenesovoj izbornoj bazi dogodio uoči njegova odsluženja zatvorske kazne zbog izazivanja prometne nesreće u Mađarskoj.

-  I na prošlim su parlamentarnim izborima građani listi u III. izbornoj jedinici, kojoj sam bio nositelj, dali najveće povjerenje uz onu u Istri. A i tada su znali za nesreću iz nehaja - kazao je.

>> Čačić: Apsolutno bolji rezultati koalicije nego prije četiri godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije